keşke tabutları gelseydi

melankomik
doğu perinçek’ten gerçekten beklemediğim, bende doğu perinçek’in alnını öpme hissi uyandıran, helal olsun dediğim açıklama.

perinçek’in yaptığı densizlik değil, samimiyettir, cesarettir, gerçekleri korkmadan söylemektir..

kimse bu kadar cesur konuşamadı.

"pkk askerlerimizi teslim etti, makbuz da imzaladık alırken, çok sevinçliyiz, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ay şey......."

bi teşekkür etmediğiniz kalmıştı zaten.

kapak olsun lan hepinize!

edit: perinçek muhteşem insandır, kurtarıcıdır demiyorum. hatta ben perinçek’i de övmüyorum, övülecek bir adam değil zaten, bu sözleri övüyorum ben. kimin söylediği önemli değil..
schenardi
bu sözün sahibinin tabutları yerine kendileri gelen askerler ve aileleriyle karşılaşmaması, karşılaşsa da bu sözden bihaber olmalarını temenni etmekteyimdir. aynı zamanda sözün sahibinin insan canına ne kadar ehemmiyet verdiğini de gösterir bir sözdür.
miafori
bu sözü söyleyenin vakti zamanında apo ile el ele kol kola, pkk teröristlerini denetlediğini, ve apoya övgüler sunduğunu unutmamak gerekir, sözde milliyetçi söylemlerle, ulusal kanal adı altında televiyon yayını yapmayla olmuyor bu işler. 1970 ve 80 lerde solcu 1990 larda pkk lı 2000 li yıllarda muhafazakar milliyetçi. dur bakalım daha neler göreceğiz
benduruyorumsebagitti
o askerlerin yerine kendisini de, oğlunu da, torununu da koyup aynı şeyi söyleyebiliyorsa diyecek birşey bulamadığım...

oturduğu rahat koltukta klavyeyi tıklatarak milliyetçilik yaptığını da sanıyorsa birileri,yine diyecek birşey bulamadığım...

aslında diyecek çok şey bulduğum ama anlaşılmasını zekalarına havale ettiğim,insanı zıvanadan çıkaran durumdur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol