sevişecek erkek bulamıyorum

armour
"cini kim bulmuş da sevişmiş. ben uzun süredir sevişecek adam gibi adam bulamıyorum"

toplaşıp bi yardım eli uzatmalı.
independence
bu huzunlu yakari$ icime dokundu, turlerim diken diken oldu, bogazimda bir $eyler dugumlendi.devlet bu duruma bir el atsin deriz ya hep, ben biliyorum ki her $eyi devletten beklememek lazim.

siradan bir vatanda$ olarak bu yurdum kizina yardim etmeyi gorev bilerek kendisine ula$maya karar verdim.

her $ey vatan icin her $ey insanimiz icin!

daha kac vatan evladi adina kendimi tehlikelere atacagim bilmiyorum ama yeniden diyorum ya.vatan sagolsun.

$ehitler olmez va...


neyse lan abartmayayim.
schenardi
kışkırtıcı dolayısıyla da dikkat çekici bir cümle olarak sözü söyleyen kişinin kısa süreliğine de olsa meşhur olarak amacına ulaşmasını sağlamış sözdür. aslında gayet doğal bir durumdur. normal şartlarda sevişilecek erkek de kadın da zor bulunan şeylerdir; zira sevişme denen eylem öyle her insanın karşısına çıkanla ha deyince yapılacak türden bir şey değildir. bu eyleme ortak olacak kişi için birçok kriter olur kişinin kafasında; bu kriterleri karşılayan kişi için de sevişme niyetindeki kişinin benzer kriterleri karşılaması gerekir. sözlere bakıldığında da zaten asıl söylenmek istenenin öyle herkesle sevişilmeyeceğine, en azından kendisinin sevişemeyeceğine ilişkin olduğu farkedilir. ama işte burda öz değil şekil ön plana geçmiş; hanfendinin bu vecizesi sayesinde hem kendisi anlık olarak meşhur olmuş hem de cümle aleme geyik malzemesi çıkmıştır. alan memnundur satan memnundur; oh ne güzeldir.
deepblack
kısacası demek istemiş ki cini kim bulmuşta sevişmiş bunun meali "şahsen ben yılladır çağırıyorum çağırıyorum gelmiyor bir gelse bütün dertlerin tasalarım son bulucak" tır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol