türk erkeklerinin türk kızlarıni aşağılamasi

independence
tamamen yanli$ bir du$unceyi yansitan ba$liktir.zira ben $ahsen kendimden biliri..eeöö..ben $ahsen cevremdeki insanlardan bilirim ki turk erkeklerinin bu konu ile alakali iki dusturu vardir.

1-nefes alsin yeter
2-delikolsunyeterseksuel

bu kadar kadir$inas ve bu kadar kalender bir milletin erkeklerine yapilan bu haksiz tanimi kinim kinim kiniyorum.
kurabiye
bu tür er kişilerin standartlarla ilgili ciddi problemleri vardır. hayallerindeki kadınları hayatlarındaki kadınlarla kıyaslarlar. ruhlarla işleri yoktur. onlar için yalnızca iyi seks ve kaymak vücut vardır.
totik
mevzu cinsiyetlerden kaynaklanmamaktadır. insan doğası gereği hırsları ve aşağılık kompleksleri vardır. türk erkekğinin başına gelende budur. kendini beğenmeyen kompleksli kişilik kapkara olduğu için sarısın kadın sever, gözleri kapkaradır, boyu kısadır sırf bu yüzden kendine benzemeyen kadın ona daha çekici gelecek dünya güzeli bile olsa aynı dili konustugu kadını bir türlü beğenemeyecektir. ayrıca türk insanı yabancıları çok sever. sokakta yüzüne bile bakmadığı dilenci yabancı olsa basbakanmış gibi davranır. türk kızları alınmamalıdır bu erkeklerin davranışlarına.
artemisia
çok haklılardır, zira türk erkeklerinde ırkları gereği tom cruise yakışıklılığı, george clooney karizması, einstein zekası, josh harnett vücudu ve dahası vardır. asla kalın kaş, kıllı göğüs, kısa boy, pörtlek göz, salak muhabbet, kassız karın görülmez. o yüzden kendi ırkından olan koca götlü yerden bitme magazin manyağı salak türk kızlarından iğrenmeleri ve mütemadiyen aşağılamaları ellerinde olmayan bir şeydir. zira o aşağılık grubun bir mensubu olarak üstün türk erkeklerine tapıyor ve bu haklı davalarını sonuna kadar destekliyorum. şimdi koca popomu da alıp dantel örüp pazar keyfi izlemeliyim, tşk öpt bye!

edüt: üstelik büyüklüğüyle doğru orantılı olarak kalkıktır da götümüz, bi de erkekleri cüzdan olarak gören acizleriz de, vay anam vay...
#703463


dccl
türk erkekleri ne brad pitt’dir, ne tesla’dır, nede büyük iskender. zaten türk kızlarındanda cameron diaz ve veya jennifer garner olmalarını beklemektedir. olay kıç ile yerçekimi arasındaki meseledir sadece. ecnebi bir kız ile tanışmış ve kaynaşmış bir er kişinin daha kolay anlayacağı üzere türk kızlarında ki potansiyel kıç kalkıklığı, karşısındakini geçim kaynağı ve gelecek güvencesi olarak görme güdüsü ecnebi hatun kişilerde pek ve hatta hiç yoktur. bir il işkideyaşanması gereken ne ise kasmadan ve yormadan yaşanır.
mitili
gidip rusları ya da çinlileri aşağılamaktan daha makul bir eylemdir. yol parası, zaman kaybı vs çok uzun iş.
falconslx
- aşağılarım ulan seni
+ bayılıyorum sana
- git iki çay koy, az sonra domalıcaksın. otomobil de süremiyosun zaten!
+ ohhhh...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol