pars narkoterör

independence
tv kanallarini gezinirken denk geldim, kisacik bir izleyeyim dedim.

$imdi kurtlar vadisi’ni de cok ele$tiren bir insanim esasen ama kurtlar vadisi isimli dizide en azindan oyuncular ba$arili.memati’nin psikopatligi yuz cehresine tam oturmu$ ne bileyim polat alemdar’in mafya babaligi simasi ile tam tezat olsa bile dizideki diger oyuncular arasinda en cok ona yaki$mi$.

e bu dizi icin bunlarin hicbirisini soylemek mumkun degil.oyuncular ba$arisiz, replikler ozensiz ve cok siradan, seslendirme boktan.yayindan kalkmasi an meselesidir.aha buraya yaziyorum.
hepimizhiciz
her şeyiyle eğreti duran bir dizidir. roller, insanlara bir numara büyük gelmiş gibi durmaktadır. efektler bir felakettir.
üçüncü bölümü izleniyorsa hala sabırlı milletiz vesselam ya da hiçbir şeyden çakmıyoruz.
gerçi osman sınav bu yapımla halkı kendine çekmek istemiştir kanımca. gayet güncel bir konudan prim yapmak olayıdır bu dizi. bizlerde güzel prim vererek devamlılığını sağlayacağız inşallah.
zifir
senaryosu herkesin akraba çıktığı pembe dizileri andıran, şive yapmaya çalışıp ne dediği anlaşılamyan oyunculara sahip bir dizi. olmamış efendim kurtlar vadisi’ni bu günlere getiren osman sınavdan çok daha iyilerini beklerdik. aynı şekilde büyük vaatlerle başlayıp fos çıkan politik dizileri gibi reyting aleminin tozlu raflarına kaldırılmaya mahkumdur kendileri
orion
sırf osman sınav’ın hatrına 3 bölüm katlandıgım dizidir.. senaryo ilgi çekici olsa da oyunculuklar,efektler,replikler sayabilecegim pek çok eksi özelligi de eklersek olmamıs oyuncular öyle oynuyorlar ki sanki alenen izleyici ile makara yapıyorlar efendim velhasıl karşılaştırmak gibi olmasın, aman efendim karşılaştırmaya ne hacet..lost,prison break,heroes gibi dizileri izledikten sonra dizi begenmez oldum..
angelus
başrolde oynayan arkadaşın yaptığı bir takım ilginç hareketler neticesinde commodore 64 oyunundaki karakterleri anımsamamıza ve nostalji yaşamamıza vesile olmuştur. buradan diziyi birlikte izlediğim arkadaşlar ve kendi adıma kendisine teşekkür ediyor ve laflar hazırlıyorum. evet.
enharista
idareten yapıldığı bellidir nedeni de aynı saatlerde atv gazi star ’ da köprü dizisinin olmasıdır, millet olarak hassas olduğumuz nokta ise terör olduğu için bu şekilde diziler yayınlanmaktadır.

yalnız hepsi de başarılı değildir bu da bir örneğidir, adam kıza bön bön bakıyor.

-şamil neyin var ne oldu?
(zıkkımın dibi oldu töbe ya)

(bkz: sözlük sinirlendim ben yine)
igor
reyting ugruna insanlarin gazini artirmaya yonelik dizilerden biridir. bu oyunlarin bedelini milletce bir gun cok agir odeyecegiz ona yanarim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol