kutup ayısına kola ikram eden penguen

independence
evimizin penguenidir, canimizdir, cigerimizdir.ustelik yeni coca cola reklami gorselidir.

gercek hayatta da boyledir zaten.ne zaman kutuplara gitsem gorurum ki ayni penguen arkada$ ayni kutup ayisi arkada$a kola ikram eder, kutup ayisi arkada$ da kutup sogugunda gotunu zangir zangir titrete titrete kolasini icer saga sola tebessumler yagdirarak.cunku aslinda kutup ayisi arkada$imiz sanildigi uzere etcil degil colacil bir hayvandir, gayet sakindir ve ehl-i mumindir.kendisine ikramda bulunan mal penguene birakin bir $ey yapmayi, yan gozle bile bakmaz, efendi gelip kalkarken de efendi kalkar.cunku kolayi agzi ile icer gotu ile degil.

korkarim bir gun bu reklamlardan etkilenen minik bir cocuk, elinde kola $i$esi bir hayvanat bahcesindeki kutup ayisi kafesine yakla$acak ve cocuklugun vermi$ oldugu dogal salaklikla kolasini kutup ayisi arkada$imiz ile payla$maya cali$acak.

i$te o zaman belli olacak ak got kara got.
greyfurt
penguenlerin temel savunma stratejilerinden biridir.

yeterli sıklıkta kola içirilen kutup ayısı ile samimiyet ilerletilir. çölde başı boş gezinmekte olan bir çok bedevi olduğu, bunların gayet alımlı ve hatta bir ayıyı bile tatmin edebilecek bir sexsapellik arzettikleri iyice benimsetilir.

gaza getirilen ayıya; çöl iklimine uyum, bedevi yakalama teknikleri, kumdan kale yapmak gibi konulardan oluşan kısa bir eğitim verilir ve ilk gemi ile yollanırlar.

not: bahtsız bedeviler dayanışma örgütünün girişimleriyle birleşmiş milletlerin üç bin bilmem kaç sayılı kararınca; penguenlerin ayılara kola ikram etmesi yasaklanmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol