secilmis kişinin matrix e anus yolu ile bağlanması

ederleziavela
makinelerin yaptığı teknik bir hatanın seçilmiş kişiye denk gelmesi. utopik senaryomuza göre, aslında seçilmiş kişi kavramının oluşmasında bu teknik hatanın payı büyük olsa gerek zira adı üstünde seçilmiş kişi (!) diğerlerinden farklı ve üstün meziyetlere sahip olmalıdır.

bilindiği üzere seçilmiş kişiyi seçilmiş kişi yapan yegane unsur matrix te zikinin keyfine göre takılmasıdır. bence bu farklılık rektum kasları ile alakalı olsa gerek, çünkü insan vücudunda en fazla sinir burada bulunmaktadır.

dolayısı ile, standart bir beyinin verecegi sinyallerin ortalama 4 katını anüs te bulunan sinirler ile temin edebiliriz.

o değil de ne kötü bir sey yahu (!) düşünsenize insan ırkınının devamlılığı size bağlı, zion ’daki ahali size tanrı muamelesi yapıyor fakat siz matrix’e bağlanmak için her gün tumanı indirip doggy style takılıyorsunuz...

(bkz: seçilmiş kişiyi matrix te morpheus sikermiş)


ben olsam morpheus’un şahsıma teklif ettiği kirmizi ve mavi hapı fitil olarak sokardım bir tarafına.neymiş kırmızı hap alis harikalar diyarı’na açılan pencereymiş, ulan ibne 20 cm lik boru sana girmiyor tabii, ahkam kesmek kolay.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol