cihana korku salan türk akıncilarınin tayt giymesi

ederleziavela
parasızlıktan iti kırpan ye$ilcam produksiyonlarında sıkca kar$ıla$tıgımız komik sahne.

leonidas gibi bacak kasları olmasa da orta asya’da duduklemedik hancı kızı bırakmayan bu cengaverlere tayt giydiren zihniyeti kınıyorum.

ulan hadi remzi usta’nın konfeksiyon atolyesinde i$lediniz $ile bezini, fakat rengini barı sarı yapmasaydınız. akıncı deyince insan aragorn gibi bir karakter canlandırıyor gozunde ama nafile, bizimkilere bakıyorsun halit akcatepe, erol tas ve cuneyt arkın (!)

bir diger konu kara murat ’a tanınan iltimas(!) tamam abi ana karakterdir, buzdolabına ucan dekmuk atar, kızları dudukler, dagıtmadık han bırakmaz, tavugu elle yıyen bizans munafıklarına kata cizer, sarap fıcılarını kafalarına indirir, henuz ı$ın kılıcı icat edilmemesine ragmen surdan sura ı$ınlanır, masallah neo efendinın 40 ajan smith’in umugunu sıkması gıbı 50 bizansı bir kılıc darbesinde yere serer, sanki kılıc excalibur anasını satayım, bildigin anlı $anlı, egzoz’dan olma tencereden dogma aluminyum.

buraya kadar tamam , fakat tarkan ve kurdu’nun sucu nedır arkada$ ? kartal tibet filmın bazı sahnelerinde elle yedigi tavukları gercekten mideye cukkalasa, leonidas kadar olmasa da bir ibrahim uzulmez’in bacak kaslarına sahip olurdu.

hadi kara murat ve e$rafına tayt giydiriyorsunuz da tarkan’a neden mini etek vari bi kıyafet uygun gorursunuz ?

yahu seyrederken tırsacagıma, ya da heybetınden gotumde karıncalanma olu$acagına bıyıklarımı sıvazlıyorum bazı bazı, neyse ki, kız arkada$ım arıyor o anda da kendime geliyorum.

tarkan’ın kurt diye yutturulan bakımsız sokak kopegınden bahsetmiyorum bile.

olmuyor ye$ilcam, zaten hic olmadı ki.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol