cenk gürpınar

independence
doğum yeri : yurt dışı
doğum tarihi : 07 ocak 1984
eğitimi : lisans (devam ediyor)
acemi cadı, esir kalpler, ilk göz ağrısı ve hayat bilgisi dizilerinde rol almıştır. bu dizilerdeki rollerinden en çok dikkat çekeni ise acemi cadı olmuştur. canlandırdığı "cenk" karakteri ile pek çok hayran kazanmıştır. dizinin baş karakterlerinden selim’in arkadaşı olarak rol almaktadır. pek önemli bir rolü yoktur. dizideki "ceren" karakteri ona aşıktır ve o da öyle görünmektedir. ancak daha sonra cenk’in diziden ayrılmasıyla ceren de murat’a aşık olur.

acemi cadi dizisinin öncesinde ve sonrasında birçok reklam filminde rol almıştır. bunlardan bazıları; coca cola, discreet, ülker, permatik, alpet, fiat, carrefour ve nescafe reklamlarıdır. halen atv’nin dizisi olan selena’da erdem karakterini canlandırmaktadır. istanbul üniversitesi rus dili ve edebiyatı mezunudur.

basketbol, futbol, binicilik, kayak, dublaj, vokal ve araba kullanmak hobileri arasındadır. oğlak burcudur. göz rengi kahverengi, boyu 1.78 m, ağırlığı 68 kg’dır. ingilizce ve rusça bilmektedir. tümay özokur cast ajansına kayıtlıdır.

http://www.diziler.com/index.php?page=biography&id=4491

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol