amcalara kukumu gösterecegim diyen çocuk

sepulturk
kıskanç kız çocuğudur. abisi veya erkek kardeşinin pipisini amcalara gururla gösteren babasının bu gururu üzerine devreye kız kıskançlığını daha o yaşta sokar ve kukusunu göstermek ister. aslında çocukça bir kıskançlıktır. geçer sonra.
mandela
küçük yaşta feminizmi rehber edinmiş çocuktur. zira pipi gösterilince gurur yapan ama iş kukuya gelince namus elden gitti zihniyetine baş kaldıran bebedir. anarşik bir velettir.
durusu
yaşadığı ortamda kız erkek ayırımı yapan andaval insanlara erkek çocuklarıyla her konuda eşit olduğunu ıspatlamaya çalışan akıllı bir kızdır. ona bravodur, ona kocaman aferindir. gönül ister ki, hep böyle güçlü olsundur.
vitaesmorte
en asil duygunun insanıdır,veletidir hem gösterilcek şeyin sade pipi değil gerektiğinde kukunun gösterilebilceğini onun da övünülebilecek bişi olduğunu ima ederek feminen duygulara seslenmekte, hem de bi şeyleri yapmak için birilerine ihtiyacı olmadığını bazı şeylere kendinin de karar verebileceğini hissettirerek seçilmem seçerim demeye getirmektedir...kutlanması gerekir şimdiden bi siyasi partiye kayıt ettirilip geleceği kurtarılmalıdır...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol