rambo 4

greyfurt
fragmanında; takma dişlerini fırlatarak bir düşman askerini bayılttığını bizzat izledim. (yalanım varsa bilgi sözlüğün server’ı göçsün)

hele filmin final sahnesinde, emekli maaşı kuyruğundan bunalıp veznedara bir kafa atışı var ki; "adam yapmış gene" dedirtir.


-----------------------------spoiler----------------------------:
rambo asker muhabbetlerinden sıkılıp, kansasta bir huzurevine yerleşmiştir. ilk günler her şey yolunda gider.
ancak bağlı bulunduğu sandığın, ilaç firmalarına olan borçlarını ödememesi sebebiyle, tansiyon haplarını zamanında alamazlar ve arkadaşlarından biri yüksek tansiyondan hastaneye kaldırılır.
bunu gururuna yediremeyen rambo huzurevinden kaçamaya ve yoğun bakımda ki arkadaşının intikamını almaya yemin eder.
-----------------------------spoiler----------------------------
angelus
rambo nun sarkan göğüsleri zannediyorum silikonla desteklenmiştir. izlemedim ayrıca tahmin ediyorum, midem kaldırmaz cappuccinoumu yudumlarken.
deepblack
harika mükemmel sinemada izlenesi filmdir. rambo yine konuşturmuştur. tek başına bir iç savaşı bitirir ve 300 askere bedeldir.
igor
yönetmen:
sylvester stallone

senaryo :
sylvester stallone, art monterastelli, jeb stuart

müzik:
brian tyler

görüntü yönetmeni:
glen macpherson

tür:
aksiyon, dram, macera

yapım:
almanya, abd 2008 (renkli)


-------------------------------------------------------filmin konusu------------------------------------------------------
serinin son filminin üzerinden 20 yıl geçmiştir ve artık kuzey tayland’a yerleşmiş olan john rambo, salween nehri üzerinde çalışan bir bot işletmektedir. tayland-burma sınırında devam eden dünyanın en uzun sürmüş sivil savaşlarından biri, burma-karen mücadelesi 60. yılına girmiştir. ancak, artık dağlarda ve ormanlarda balık tutarak, avladığı zehirli yılanları satarak geçinen, yalnız ve basit bir hayat süren rambo savaşmayı, asilerin ya da barış gönüllülerinin peşinden gitmeyi çoktan bırakmıştır.

tüm bunlar, bir grup insan hakları misyoneri gelip de amerikalı bir nehir rehperi john rambo’yu aramaya başladığında değişir. sarah ve michael bennett rambo’ya ulaştıklarında, geçen yıldan beri burma ordusunun mülteci kamplarına bağlanan yollar üzerine mayın döşediğini ve bu yüzden karayolu ile yolculuk yapmanın artık çok tehlikeli bir hal aldığını anlatırlar. rambo’dan istedikleri, kendilerine salween nehri boyunca rehperlik yapması, misyonerlerle beraber tıbbi yardım malzemelerini ve gıda desteğini sağ salim karen kamplarına ulaştırmasıdır. her ne kadar burma’yı baştan başa geçmeyi zorunlu kılacak bu teklifi en başta reddetse de rambo sonunda sarah, michael ve ekibiyle beraber yola koyulur…
-------------------------------------------------------filmin konusu------------------------------------------------------


kaynak:http://www.sinema.com
igor
cok kafa, kol kopma sahnesi olan film. klasik bir rambo filmi ancak sylvester abimizin cokca yaslandigi bellidir. filmde de bu on plana cikartilmistir. rambo amcamiz klasik bir dunya sikime minare gotume durumu yasamaktadir. herseye ragmen yillar sonra tekrar efsaneyi izleme sansi bulabilmekten dolayi mutluyuzdur, gururluyuzdur.
independence
ilginctir ki pazartesi gunu show tv’de oynayacak bu film.oysa pek yeni bir filmdi, dumanlari bile tutuyordu henuz.anla$ilan o ki arzu edilen hasilatin yanina bile yakla4ilamadi ki televizyon kanallarina satilmaya ba$landi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol