evde kalmış kadın özellikleri

0 /
esmeralda
belli yaşa gelip evlenememiş kadınların huyları,özellikleri biraz gariptir.kendini beğendirmek,oğlu,kardeşi olan komşularla sıkı ilişki gibi.
dalyarock
bu tip kadınlar her türlü yemekte uzman olup bilimum temizlik işlerini başarıyla yapabilen kusursuz ev kadınları olmalarının yanında asosyal ve genelde çirkin olmalarıyla evde kalmı$ umarsızca bekleyen kadınlardır.
dersaadet
hiç bir erkek tarafından beğenilmemiş, ya da hiç bir erkeği beğenmeyip kabul etmemiş olmalarından olsa gerek, erkekler hakkında her daim olumsuz cümleler kurarlar.
evlilik onlar için, "bekarlık sultanlıktır" ya da "evlenenleri de görüyoruz" cümleleriyle açıklanabilen bi olgudur.
tabi yine de, hayatını idame ettirebilmek için erkek hegemonyası altına girmeye gerek duymayan, kendi başına, ayakları üstünde durabilen, hem kişiliğini hem de dişiliğini ödün vermeden şekillendirip, muhafaza edebilen kadınları da tebrik etmek lazım. çok feminist gördüm kendimi canım.
angelus
pek bir özellikleri yoktur. evde kalmış, işe gitmemiş, bütün gününü kendisine ayırmış bir insandır. o gün yaptığı/yapacağı işlerde bu profile uygun olacaktır. tv. izleycektir, gazete okuyacaktır, anket açacaktır vs.
adrenokortikotropik
prensipleri arasında anket doldurmamak olsa gerek ki böylesine aşağılama kokan bir başlıkta evde kalmış sensin özelliği de sana girsin tadında bir entry görememekteyim.
tetik
göğüslerin hafif sarkması
yıllardır kocasızlığın verdiği sonu olmayan libido,
modadan gereğinden fazla geri kalmışlık,
cinselliğe çok aç olmasına rağmen herkese sulanmamak

en güzel özellikleri ise parmakları yalatacak düzeyde yemek yapmalarıdır...
muruuuu
fazla enerjilerini harcayamadıkları için sürekli sinirli oldukları gözlemlenir.kendisine gösterilen taaliplere sürekli bi bahane bulmakta üstlerine yoktur.ne diye bu kadar eleştirirler ki diye düşündürtürler insanı.çemkirmedikleri zaatı muhterem yok denecek kadar azdır.
calamitycans
bu kadınlar birbirine zıt iki farklı giyim tarzına sahiptir. birinci grup rahibe terasa gorunumune sahip iken, diger grup hafif mesrep bir giyim tarzını benimsemistir. bir diger goze carpan ozellikleri asabiyet ve yuzdeki depresif ifadedir.
ilseyim
konuşurken ellerini kollarını kontrol edemezler, her tarafa savururlar. sürekli stres halindedirler. sinirlidirler.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol