alaturca ofis 3 5

schenardi
fritolay’ın cips pazarına soktuğu yeni ürünü. cips, mısır ya da patates’ten olur yargısını kırma ve pazarı genişletmeye yönelik bir hamle gibi durmakta. bugday gevreği olarak piyasaya sürülmüş. alaturca’yı doritos’tan bağımsız bir marka haline getirerek türkiye için özel bir üretim stratejisi izlediğini ortaya koyan fritolay, iki farklı aromada buğday gevreğini cips piyasasına sürmüş bulunmakta. test edip onaylamış bir yiyici yani tüketici olarak tavsiye edebilirim. üstelik buğday olmasının etkisiyle olsa gerek genel cipslerin aksine yiyende bir müddet sonra tokluk hissi uyandırması da bana göre bir artı teşkil etmekte.
goetica
$imdilik yogurt ve mevsim ye$illikleri, domates ve kozlenmi$ sogan olarak 2 çe$idi bulunan gevrek yiyecek $eysi. çorbayla beraber de güzel gittiği görülmü$tür.
sunger bekir kare sort
yogurt ve mevsim ye$illikleri olanını bugün test ettiğim ve de kesinlikle tadını güzel bulduğum ve bundan sonra da yemeye devam edeceğim ekmek görünümlü hede.ayrıca üstünde %25 daha az yağ yazıyor,ama doğrumudur bilemem.
sepulturk
yerken güzel yedikten sonra kıvrandıran garip bir şey. bir kere felaket yağlı bir besin şeysi yerken elleriniz görünmez bir yağ tabakası ile kaplanıyor. cipsteki yap gibi değil. cipsteki yağ delikanlı gibi öyle bir gösterir ki kendisini siz de en sonunda gerekli mükafatı verip o yağları yalarsınız parmaklarınızdan. ama bunda mümkün değil. parmaklarınızda garip bir yağ hissi. ayrıca midede de feci bir yanma yapar bu yağ yüzünden. mide bulandırır. çok kötü bir besindir, tüketilmeyesidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol