9898

goetica
avea kullanıcılarının faydalanabileceği gsm operatörleri içerisinde açık ara farkla en gereksiz servis. bu guzide servisimizin adı acil çıkı$. bulunduğunuz ortamda sıkıldıysanız, bunaldıysanız, daraldıysanız bu numarayı arıyorsunuz. gayet seksi sesli i$i gücü olmayan bo$ bir avea ablası tarafından geri aranıyor ve "bir dakika içerisinde sizi geri arayacağız lan bak zamanlama çok önemli, çaktırma sıçarız" tadında bir konu$mayla kar$ıla$ıyorsunuz.

bitti mi? hayır.

1 dakika sonra avea ablası geri arıyor sizi, $imdi söylediklerimi tekrarla diyor size, siz de robotmu$casına söylediklerini tekrarlıyorsunuz.

avea ablası "hemen $imdi mi gelmem lazım?" "peki tamam geliyorum" gibi abidik cumleler sarfediyor siz de bu vesile ile bulunduğunuz ortamdan "$ekerim çok acil bi i$im çıktı gitmem gerekiyor nolur kusura bakma yani acil olmasa senden önemli değil" gibi bilindik cümleler sarfederek ayaklarınızı kıçınıza vurmak suretiyle ko$arak kaçıyorsunuz.avea’da servetine servet ekleyip "ahaha salağa bak" diyerek sırtınızdan para kazanıyor.

peki salak mısınız? hayır. estafurullah.

ayrıca madem bu derece çaresiz kalacaksınız çıkmayın evinizden, insanlarla kesin ileti$iminizi, mutlu bir asosyal olarak devam edin hayatınıza.

ayrıca burdan seslenmek istiyorum umarsızca tüm duygularımı dı$a vurarak;

avea, allah belanı versin.

ps: ekim sonuna kadar avea’nın bu servisi ücretsiz, siz de arayıp avea ablasına bol bol küfür edebilirsiniz, ne sinir kalıyor ne stres, kuzu gibi olursunuz yemin ediyorum.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol