24 ekim 2007 beşiktaş liverpool maçı

0 /
betterthan
besiktasimin sampiyonlar ligi 3.maci.

esasen mac gozuyle bakmadigim tamamen solen havasinda izleyecegim mac,dunyanin en atesli taraftar grubuna sahip liverpoola taraftar dersi verecek olmamizin heyecaniyla oynanacak,butun taraftarin o piskolojiyle maca gittigi,yenmekten yenilmekten daha ziyade besiktasa destek olmak icin ask icin orada bulunacagi mac.

simdi kapali’ya donuyoruz;

(bkz: kartal gol gol gol)
ankakusu
besiktas’in sevenlerini yine sasirtmayacagindan korktugum maçtir. lütfen sasirt bizi. hep beraber sasirmak istiyoruz. veya liverpool, bu sezon fazlaca yaptigin gibi, bizi sen sasirt.
greyfurt
türkiye liglerinin, avrupada en çok hakkı yenen, en şanssız takımı beşiktaşımızdan beraberlik yada galibiyet beklediğimiz maçtır.
angelus
her türlü skoru beklediğim ve neticesinde şaşırmayacağım maç olacaktır. misal beşiktaş 3-0 yenebilir, veya 4-2 kaybedebilir, 2-2 berabere de kalabilir. beşiktaş bunların hepsini gerçekleştirebilecek bir takımdır ve asla şaşırtıcı olmayacaktır.
akhillius
fenerbahçeli olaraktan canı gönülden desteklediğim maçtır. inşallah kazanacaklardır. ne de olsa yabancı takımdır alacaktır bjk.
kolpagrosso
besiktas futbol takimindan ziyade taraftarinin izlenmesi gereken mactir.bana kalirsa besiktas dünyanin en yaratici taraftar kitlesine sahip bir takim olarak gerekeni yapmalidir en azindan yenilmemelidir...
angelus
hiçbir maçın sonunda uefa yetkililerinin bir araya gelip "lan bak taraftarı şahaneydi, kaybettiler ama teselli olsun diye 2 puan verelim, 200 bin euroluk parayı da hesaplarına yatıralım" dediği duyulmamıştır. şahsım görmemiştir en azından. e taraftarı şahane diye ülke puanı da yükselmiyo son bilgilerimin ışığında. e o zaman sanki beşiktaş yense veya bir şekilde puan alsa daha iyi olacak gibi ama bilemedim şimdi, futboldan da zerre anlamam zaten, pentatlon insanıyım ben.
sepulturk
bir bilgi sözlük yazarı olarak sözlüğe uygun entrylerin yazılmasını yürekten dilediğim maçtır.

edit: noldu arkadaşım sözlük kuralları zoruna mı gitti?
passive
beşiktaş’ın 12. dakikada serdar özkan’ın attığı golle 1-0 öne geçtiği maçtır..

büdüt: golu serdar’a değil hyypia’ya yazmışlar..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol