14 aralık 2004 g mall yangını

imgoindeeperunderground
bu gece dolmabahcede bir sinemada buyu isimli filmin galasinda cikmistir. cok yakinda yarali vardir. once elektrikler kesilmis ardindan her yan dumanla dolmustur. dehset goruntuleri an itibariyle izlenmektedir. filmin galasindan kacan herkes simsiyah ve yanmis halde gorulmektedir.
(bkz: kos muberra yangin cikti)
independence
her kanalda ayri bir haber yayinlaniyor bu konu ile alakali.cnn turk 135 yarali var ve bunlardan bir tanesi agir yarali haberi veriliyor $u anda.yanginin ciki$ sebebi ise dekordaki bir mumun devrilmesiymi$.
devourthedamned
haberlerin istanbulun tum ambulanslarinin oraya sevk edildigini soylemesi kadar buyuk bir yalan gormedigim olay.15 milyonluk sehirde heran her dakka olay olurken,isi gucu yok 100 kisi isin butun ambulanslari oraya sevk edecek.bunun haricinde eminim ki buyuk bir cogunluk televizyonda bu insanlarin yasadiklari panigi gorup gulmustur.her zaman barda pavyonda eglenirken gormeye alistigimiz bu insanlar hayatin gercekleriyle tanismis,iyi olmus.
marjinal
ipek tuzcuoglu, ece uslu, ozgu namal, yuksel ak, tugba unsal, emreh gibi unlu isimlerinde bulundugu ve yaralandigi yangindir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol