galleria

my son is father
istanbulda yaşamadıgım yıllarda içinde barındırdıgı fame city ’si gozlerimde tüterdi. babamın tayini istanbul ’a ilk çıktıgında fama city ’e gidebilecegim için sevinmiştim en çok lakin taşına taşına kartal ’a taşınmıştık. hevesim kursagımda kalmıştı.

galleria ’da kisinema salonları ise gayet güzeldir. deri ve geniş koltuklara sahip olup, ikili koltuk seçenekleride vardır. sevgiliyle gidilesi bir yerdir.
lemond
turgut özal’ın amerika’ya yaptığı bir gezi sırasında bir alışveriş merkezini çok beğenmesi ve "aynısından biz de yapalım." demesi ile 1990 yılında yapılan ve halen kamuya ait olan türkiye’nin ilk alışveriş ve eğlence merkezi.
steroid
türkiye nin ilk alışveriş merkezi. ataköy dedir. haftasonları arapların istilasını uğrar. en önde sakallı göbekli koca burunlu bir adam, arkasında da 8-10 tane çarşaflı karı kız dolu sürülere rastlayabilirsiniz. bünyesinde bulunan paul&shark ın kapıları hep kapalıdır.
burakthy
bakırköyde sahil tarafında bulunan ücretsiz otoparka sahip olan içerisine girildiğinde yiyecekten kuyumcuya eğlenceden buzpatenine bankasına varana kadar komplike bir alışveriş merkezi.
zenciler çekik gözlüler ve ruslar gelmektedir
eskiden içinde piyanoda çalınırdı ama artık çalınmıyor.
birçok girişi çıkışı bulunmaktadır. migros girişi pek bilinmez ender kullanılır.
tetik
sinema salonlarında çift kişilik koltukların bulunduğu bu sayede sevglinin rahatça "götürülebileceği" yerdir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol