22 ekim 2007 teröre karşı birlik mitingi

sepulturk
22 ekimin ilk saatlerinde küçükbakkalköy’de yapılan mitingle başlamıştır sanırım ülke çapında. ne yapsak da ne etsek havasındaki ülkü ocakları "ya allah bismillah allahu ekber" tekbiri ile beraber silah oldugunu düşündüğüm bir aleti sürekli patlatarak bu eylemleri başlatmıştır. teröre karşı süper bir miting olmuştur zannımca. müthiş bir slogan ve müthiş bir bir seçim olarak silah.
(ara: akıl fikir)
<bulama hiçrbir yerde>
passive
gecenin 12:45’inde ’ya allah bismillah allahu ekber’ nidaları eşliğinde devam eden enteresan eylemdir. incirli caddesinin başından başlamıştır, bakırköy meydanına doğru devam etmektedir.

sanırım bu ilginç insan güruhu bu eylemle terörü lanetlemektedir. ’ya allah bismillah allahu ekber’ eşliğinde tabi(!).. *

(ara: akıl fikir)
ankakusu
zaman bölünme degil birlik vaktidir... ama inanin bana dün de öyleydi daha önceki günlerde öyledi de biz farkinda degildik.
forlindon
ondokuzmayıs üniversitesinin de içinde olduğu, yarın büyük bir katılımla samsunda da gerçekleştirilecek olan birlik mitingi...
ben de orda olacağım...
ankakusu
http://tinyurl.com/2ssz32
http://tinyurl.com/37mqk3

bu eylemleri asil önemli kilan verilen tepkiden çok bir ve birlik olabilecegimizi kendimize basta olmak üzere herkese göstermemizdir. her ne kadar durumu abartanlar olmus olsada bu birlikteligi görmek bir çok kaygiyi gideriyor.
independence
bizim yurdumuzda yapilan mitinglerin ilginc bir geri donu$u oluyor.

mesela yurtdi$inda yapilan mitingler sonucunda bakanlar istifa ediyor, hukumetler du$uyor, zamlar geri aliniyor.bizde yurdun dort bir yaninda cumhuriyetine sahip cik mitingi yapiyorsun ve milyonlarca insan hemen her ilde sokaklara dokuluyor, $ahane mitingler gercekle$tiriyor.

sonuc?

akp %52 ile oyuna oy katarak yeniden tek ba$ina iktidar oluyor.diyecegim o ki bu tur mitinglere halkimiz ne yazik ki tamamen merakindan katiliyor, aklinda belli bir fikir olmaksizin.

umarim bu miting oncekilerden cok daha farkli ve faydali olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol