kepazelik

mad
süleyman çelik köşe yazısıdır.



adı: leyla zana;

terör örgütü pkk’ya üye olmak, yardım ve yataklık etmek,... suçlarından hükümlü. 5 milyar tl üzerinde maaş ("milletvekilliği emekli maaşı ve temsil ödeneği") almakta. akp hükümeti döneminde, cezası tamamlanmadan, "başkan apo" sloganlarıyla cezaevinden salıverilmiştir.

adı: sırrı sakık

terör örgütü pkk’ya üye olmak, yardım ve yataklık etmek,... suçlarından hükümlü. 10 milyar tl üzerinde maaş ("milletvekilliği ve temsil ödeneği") almakta. dağdaki ve ovadaki kardeşleri ile yaptığı telefon görüşmelerini devlet karşılar. dokunulmazlık zırhındadır. cezası tamamlanmadan, "başkan apo" sloganlarıyla cezaevinden salıverilmiştir.

adı: ahmet türk;

terör örgütü pkk’ya üye olmak, yardım ve yataklık etmek,... suçlarından hükümlü... 10 milyar tl üzerinde maaş ("milletvekilliği ve temsil ödeneği") almakta. dağdaki ve ovadaki kardeşleri ile yaptığı telefon görüşmelerini devlet karşılar. dokunulmazlık zırhındadır. cezası tamamlanmadan, "başkan apo" sloganlarıyla cezaevinden salıverilmiştir.

adı: sabahat tuncel;

terör örgütü pkk üyesi olduğu için hapisteydi. şimdi parçalamak istediği milletin en üst temsil organı olan meclisin bir üyesi. "milletvekilliği ve temsil ödeneği" adı altında 10 (on) milyar üstünde maaş almakta. dağdaki ve ovadaki kardeşleri ile yaptığı telefon görüşmelerini devlet karşılar. dokunulmazlık zırhındadır. cezası tamamlanmadan, "başkan apo" sloganlarıyla cezaevinden salıverilmiştir.

adı : remzi kartal ve mahmut kılınç;

kaçak oldukları ve halen pkk’nın üst düzey elebaşıları oldukları halde devlet bu alçaklara "milletvekili emekli maaşı ödenmeye" devam etmektedir.

***

bunların "seçilmiş" olmaları hiç bir şeyi değiştirmez. imralıdaki katil başının "oy vermeyenleri, tavuklarına kadar öldürün" tehdidi sonucu seçilmiş kişilerdir.

***

uyarıyorum. bunların mecliste adım attığı her yerde mutlaka "mayın taraması" yapılması, tbmm’nin güvenliği açısından şarttır.

***

adi : mehmetçik

yukarıda adı geçenlerin "dağdaki kardeşlerine karşı" vatanı korumakla görevli. şehit olursa, geride kalanı, asgari ücretin yarısı kadar maaş alır. yani, ben diyeyim 150 lira, sen söyle 250. çoğunun telefonu dahi yoktur. olanlar da "offer’e borcu yüzünden" kapatılmıştır.

***

mehmetçik, pkk için "hedef", akp için "kelle"dir.

***

devletten aldıkları milyarlarca maaşı pkk’ya aktarmadıklarını, dokunulmazlık zırhını pkk’lılar lehine kullanmadıklarını, üye oldukları meclis komisyonlarındaki bilgileri pkk’ya raporlamadıklarını... kim iddia edebilir?

mesela; ahmet türk, devletten aldığı maaşla silah ve mayın alsa, "dağdaki kardeşlerine" silah taşısa, otomobilini arayabilir misiniz?

***

açın anayasamızın 14. maddesine bakın. ne diyor?

***

ey yetkililer.

bu kepazeliği ne zaman durduracaksın?

mehmedime sıkılan kahpe kurşunun parasını ödemeye devam edecek misin?


http://www.ortadogugazetesi.net/makale_goster.asp?yazid=49&id=4168

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol