not tutmayıp fotokopi cektirmek

ucurulan yazar
cogu ogrencinin yaptigi olaydir. not tutulmaz, fotokopi cektirilir, gevrek gevrek gulunur ama sinav donemi fotokopiden bir bok anlasilmadigi ortaya cikinca bir daha not tutucam ulan gibi yalanlar soylenir. yapmamak lazimdir aslinda.
golatanovic
eger kızlarla aranız iyiyse her zaman basvuracagınız calısma metodudur.

cunku kızlar cok guzel not tutarlar ve yazıları cok guzeldir.

ama sınav zamanı yaklastıgında kızı kızdıracak bir şey yaparsanız sonunuz cok fena olabilir. ayrıca sınav zamanı yaklastıgında arkadasınız size bircok istedigini yaptırabilir. kopruyu gecene kadar sabredilmelidir.
364sadsam
fotokopi çektirmek için alınan kağıtlar sizinse, çok sinir olduğunuz durumdur.sen dersi dinleme dinleme, sonra benim notlarımla benden daha yüksek not al.peeh!
cremaster
sırf kendisinden alınan notları fotokopi çektirenlerin yüksek not almasını engellemek için iki ayrı deftere not tutan arkadaş(!)ların türemesine sebep olan hadise.
max
her başlayan yeni dönemde bu sene yapmıycam lan böyle not tutucam diye kendi kendimi kandırıp sonra yine yapmış olduğum eylem.ayrıca doğrudur.sınava 3 gün kala fotokopi çektirirsin ve bi bok anlamazsın.sonra o fotokopileri kaybeder ve ikinci sınava 3 gün kala defterin başından bi daha fotokopi çektirirsin.sonuç aynıdır.fotokopiye verdiğim parayla şimdiye araba almıştım...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol