erkeklerin çatalı kapat bakışı

addicted to pain
öncelikle bu milli bir bakıştır başka yerde aramayınız.

bilinmeyen kelimeler :

çatal:hatun kimsenin vücudunda iki kasisli kıvrımın ortasında kalan yer,bölge.

hala anlamayanlar için cümle içinde kullanalım:

"arzu’nun dekolitesi öylesine cesurdu ki çatalı meydandaydı."

konumuza dönelim,efenim irkek kimsenin yanındaki hatun kişinin oturup kalkarken toplum içinde açılan yerlerini kapatması için fırlatılan keskin bakışıdır.

irkek kimse sert bakışı ile önce hatun kişi ile gözgöze gelir,akabinde açılan bölgeye doğru gözlerini devirmek suretiyle,gerekirse kafa hareketleri ile de destekleyerek "şştt şşşt" şeklinde eylemlerde bulunur.arkadaş toplulukları arasında sıkça görülür.

not:bu arada bilmeyenler için söylüyorum hatun vücudunda alt çatal ve üst çatal olmak üzre iki adet çatal bulunur.



steroid
hatun kişinin de body’sini çekiştirirken suratını asıp "uff yaa.. uzun bu merak etme. hayret birşey!.." şeklinde kendine has bakışıyla karşılık verdiği durumdur.

erkekliğe bok sürdürmemek namına elemanımızın kafasını iki yana sallayarak "hele bir kalkalım şurdan eve gidelim yırtacam onların hepsini!.." bakışı vardır ki bu sadece çatal kaşık mevzusu için değil her nevi yırtmaç, kol, sırt, göbek, yaka dekoltesi için geçerlidir.

zaten bu noktadan sonra ilişkinin içindeki diyalog kurma, ortak nokta arayışı gibi gereksiz detaylar ayıklanmış, geriye sadece f1’den f12’ye kadar kısayollar atanmış manalı bakışlar ve akabinde saf adrenalin kalmıştır. belki de en güzelidir..
(bkz: kütük insanların daha mutlu olması)
gerzekparatoneri
erkek insaninin bir turlu vazgecemedigi, vazgecmek istemedigi tipik bir davranisi olarak tanimlanabilir. cok kiskanclik veya modernize olamamislik diye acmak da dogru olabilir kanisindayim. ’catalini kapa, bluzunu asagi cek gobegin aciliyor, makyajı cok yapmissin biraz silsene, neden etrafina bakiyorsun?’ diye uzun bir liste yapilabilir aslinda...
fistikli domelyan
yüz ekşitilir adamın gözünden fer gider bakış esnasında ve dayanamaz bağırır lan oğlum çek şu pantalonunu senin kıllı çatalını görmeye gelmedik şu dünyaya
ollyt
erkekler ıcın rahatsızlık verıcı bı durum tum gozlerı farkedersınız adetta adrelanın tepenıze vurmustur kalbınız kut kut atar kasların sertelısr her an kavga edıcekmıssınız gıbı olursunuz ve o anda yanınızdakı kız arkadasınızla goz gelırsınız o bakıstır.
elma sekeriiii
kadınlar icin rahatsızlık verici bi durum tum gozleri farkedersiniz adetta adrelanın tepenize vurmu$tur kalbiniz kut kut atar kasların serteli$r her an kavga edicekmi$siniz gibi olursunuz ve o anda yanınızdaki erkek arkada$ınızla goz gelirsiniz o bakı$tır.



yazar notu: erkek versiyonu için tıklayınız #837896

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol