13 ekim 2007 moldova türkiye maçı

hergele
bu akşam saat 21,00 de başlayacak olan euro 2008 grup eleme maçı.milli takımımızın bayram hediyesi olarak 4- yada 5 atmasını bekliyoruz.ayrıca uefa dan onay gelirse milli takımımız siyah formayla çıkacak sahaya izin verilmesse siyah bant takacaklar.sevincimizde bir üzüntümüzde bir.
alchoburn
hayatımda duyduğum en kötü maç anlatımına sahptir... heyecan yaratacağım diye moldova defansının uzaklaştırdığı topları kekeleyerek anlatan bir spiker itici oluyor.
x
arthur zico yu acımasızca eleştiren medyanın birazda fatih terim e yönelmesi gerek artık. eleştiriler bir kişiye odaklı olmamalı.

zico elindeki kadroyla avrupa devi interi yeniyor cska moskova dan puanla dönüyor ama fatih terim türkiyenin en iyi futbolcularıyla moldova yı yenemiyor maltayı yenemiyor. nereye kadar sürecek böyle ?
fistikli domelyan
anlatan kişi yüzündeden televizyonların mute özelliğine şükrettiğim ve millilerin gene vasat bir futbol ortaya koyduğu maç, yunanistan öncesi hiç güven vermiyorlar
cremaster
fatih terim’in türkiye’nin en iyi futbolcularını(nuri, altıntoplar, nihat, yıldıray...) yanına almadan gittiği moldova deplasmanından berabere döndüğü maç.

ortaya futbol namına birşey konulamamasını geçtim maç sonrası yapılan zico-terim ve inter-moldova kıyaslamalarıyla ortadadır ki bu karşılaşma türk futbol seyircisi ve kamooyunun ruh ve akıl sağlığına çok derin hasarlar vermiştir.

ayrıca bırak artık hakan.
mossa
öhömm...
yurdum insanı fatih terim’i bu kadar çok pohpohlarsa olacağı buydu işte.adam hava atmaktan ba$ka bi işe yaramaz hale geldi. hava da hava olsa bari... neyse ne kötüyüdük.
ayrıca tuncay da berbattı(en azından bence ) ve artık karar verdim ki eskiden cok beğendim bir futbolcu olan bu arkadaşın en iyi becerdiği iş bir baba hindi olmaktır. son olarak tümer’inde giriş sebebini anlayabilmiş değilim,adam ne yapmaya calıştı anlamadım.
karşı takımla ilgili olarak da kalecileri değişik bir insan. adam topun üstüne atladı,tuttu ve topu kafasıyla aynı hizaya getirerek ’vur kafama,patlat!’ mesajı verdi gece boyunca.

neyse yeni futbol yorumcusu mossa’dan bu gecelik bu kadar. devamı için erman abi’ye bağlanmalı.







hergele
kapanan takımları açamıyoruz, yunanistanı yendiğimiz maç dışında iyi top oynamıyoruz, tek forvetle harikalar yaratmaya çalışıyoruz ve en kötüsü biz euro 2008 gitmeyi baya bi zora soktuk.olmuyor fatih hoca.
fethiye
moldova’nın nasıl bize ters gelen bi oyun tarzı olduğunu gösteren maç. çok ilginç ve bir o kadar da etkili bi tarz bu. top rakipteyken 5 kişiyle top ayağında olan futbolcuyu sıkıştırmak üzerine dayalı. yani eski tarz mahalle maçları gibi oynuyorlar ama bu tarz oyunun açıklarını çözemeyen büyük takımlara da kök söktürüyorlar. halbuki karşılarında oyunu geniş alana yayabilen ve takım oyunu oynayan bi takım olsa 8-10 yemeleri işten bile değil. işte bizim tam olarak bugün yapamadığımız buydu. (bkz: ne dedim lan ben şimdi)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol