kardelen ayse

0 /
sahan91
turkcell’in kız öğrencilerin eğitim için başlatmış olduğu kardelen projesinin bir bakıma işe yaradığını göstermek için yaptığı reklam.

reklamın şarkı sözleri şöyledir :

+:öğrenciler
-:kardelenimiz

+kardelen ayşe kardelen ayşe napıyorsun bize söyleee!
-hayalimi yazıyorum öğretmen olmak istiyorum

+kardelen ayşee kardelen ayşee napıyorsun bize söyle!
-bugün öğretmen oldum ben sınıfımda kardelenler..
aykube
daha yayınlanmaya başlaması az bi süre olmasına rağmen zırt pırt cıkmasından olayı şimdiden fenalık getirmiş turkcell in kız öğrencilerin eğitimi icin yapmış olduğu kampanyanın sağladıklarının gösterildiği reklamdır..
forlindon
çağdaşlık uğruna adanmış bir mücadelenin küçük bir yansıması gibidir diyebileceğimiz ve bunun yanında çağdaş yaşamı destekleme derneğinin turkcell ile başlatmış olduğu kampanyanın ilk kazanımları olarak da dikkate değer bir durumdur...
forlindon
kardelenlerin karakışlara direnip ilkbaharda açan nice renkli çiçeklere inat kışın ortasında verdiği bire bin meyvenin bir göstergesi olarak gözler önüne serilmiş bir sonucudur diyebileceğimiz sosyal dayanışma örneği...
nickmickyock
yeter a k dedirten reklam karakteri.
bir kere öğretmen, öğretmendir zira hepsi aynıdır. gün gelecek elifler karşı karşıya gelecek, öğretmen elif, öğrenci elifin baş belası olacaktır.

bu reklam aynı zamanda burnuna pudra sürmeyen giden ayşeye de iğrenç şakalar yapılmasına sebebiyet vermiştir.


-kardelen ayşeeeğe, kardelen ayşeğ, napıyorsun bize söyle..
+tuvaletteyim, sıçıyorum, bir rahat yok mu sizden beğğğ!
independence
haydi kizlar okula kampanyasinin ilk muridlerinden sanirim kendisi.isminin ba$inda neden "kardelen" $eklinde bir lakap oldugunu anlamami$ olmakla beraber delikolsunyeterseksuel bir bayan oldugunu ancak tahmin edebilirim.

o lakapla ogretmen olmak da zor be.

+hocam.kar delmekle i$iniz bittiyse bizim hatunun bi piercing i$i var.gobegi delinecekti de? musait misiniz?
-otur sifir!
downinahole
her toplum için sosyal sorumluluk projeleri önemlidir.ancak bizim toplumumuz için özellikle eğitim alanında gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projeleri çok çok önemlidir.normal şartlar altında 14-15 yaşlarında evlendirilip çoluk çocuğa karıştırılan çocuk yaştaki kızlarımıza okul kapılarının açılmasına bir nebze de olsa katkısı olmuş olan bu proje meyvelerini vermeye başlamıştır ki bu reklam da bunun güzel bir yansımasıdır. kendi konumlarındaki kız çocuklarını okutmaya başlayarak hayallerini gerçekleştirmiş olan kardelen ayşe ve onun gibi öğretmenlerimize ne mutlu.yolları açık olsun.
armour
son zamanlarda ne zaman televizyonu açsam karşıma çıkan ve her çıktığında ayşe’nin suratına televizyonu kapatıp içime kapanmama sebebiyet veren reklam diycem ama değil. bu kampanyaya bu reklam.. kelebek konmuş yani.
esmeralda
bugün yanımdan geçen 30 lu yaşlardaki adam bu şarkıyı söylüyordu,hayretlerim şaştı.dedim bu kadar mı etkili reklam yapılır,bu kadar mı insanımızın ağzına dolanır.
artemisia
müzik biraz gıcık olsa da oldukça ibret verici, sevindirici bir hikaye; neden kimseler izlemeye bile dayanamıyor anlamadım. kampanyadan haberi olmayan birinin bile anlayacağı dilden basitçe anlatılmış, üstelik akılda kalıcı. ayrıca bu kampanya sayesinde şu anda bir karnında iki de eteğinde çocukla tarlada çalışan "ayşe" yerinde öğretmen bir bayan var. buna sevineceğimize ilkokulda öğretilen basit bir şarkıya takılıp da tüm ana fikri çöpe atmak doğru değil. üstelik ayşe de resmen serpilmiş, ona sevinin bari.
dccl
aylık 300 ytl maaş alan bireyin makyajlanmış halidir kendisi.ayrıca ismi elifdir neden kardelen ayşe demişler anlayabilmiş değilim.
http://tinyurl.com/yrmn8o
nemesisceylan
kardelen projesi birkaç yıllık bildiğim kadarı ile peki bu kız nezaman büyüdü okudu birdeeeeeee öğretmen olarak atanıp öğrencilerin karşısına geçti.
deepblack
gerçeği:
küçük ayşe küçük ayşe
ne yapıyorsun bize söyle
bebeğime bakıyorum
ona mama veriyorum

küçük asker küçük asker
ne yapıyorsun bize göster
tüfeğimi alıyorum
ben kışlama gidiyorum

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol