takezo kensei

angelus
özünde ingiliz olan, baya baya sarışın mavi gözlü bi japon kahramandır, japon da değildir aslında, karışık biraz. evet.
muruuuu
sonradan karşımıza ’adam’ adıyla çıkan şahsen kanımın ısınmadığı hatta fazlasıyla uyuz olduğum karakter
tzevryl
-----------------------------spoiler----------------------------:-----------------------------spoiler----------------------------
her dizide olduğu gibi heroes dizisinin de yavşağı budur. kendisi ingilizdir. krallağın yolladığı bir gemiyle japonyaya gelmiş ve burda paralı fedaileryle ün salmıştır. hiro nakamura bu adamı yola getirmeye çalışmaktadır. çünkü takezo kensei onun çocukluğunun kahramanıdır. beyaz sakalın ordusuyla savaşırlarken hiro bunun kadınına sarkıntılık yapar bu da birden hiro ya düşman kesilir. bu düşmanlık 400 yıl sürer ve sonradan adı adam monroe olarak değişecek bu adamın diri diri mezara girmesiyle sona erer(en azından 2. sezon böyle bitti).çünkü bu adamın yeteneği hızlı doku yenilenmesi. yani kafasından vurulmadığı sürece ölmüyor.
bu adam günümüze kadar yaşamış ve birinci kuşak hero ların arasında da bulunmuş dünyaya bir çeşit virüs ,ki adı shanti virüsüdür, yaymaya çalışmıştır. çünkü diğer arkadaşlarının aksine dünyayı kurtarılmaya layık görmemiş ve bütün insanlığın ölümüyle kurtuluşa ulaşılabileceğini düşünmüş fakat son anda engellenerek bir kodese tıkılmıştır.
eğer bu virüsü yaysaydı bu dünya nüfusunun &90 ını yok eden bir hastalığa sebep olacaktı. bu olay kazayla geleceğe gidenpeter petrelli tarafından farkedilir ve 2. kez yapması engellenir.
-----------------------------spoiler----------------------------:-----------------------------spoiler----------------------------
yani böyle bir adam bu takezo kensei uzak durulmalı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol