bilgi sözlük ünutulmayacaklar

goetica
bu ibibik gene ne atraksiyon yaptı diye merakla baktığınızı gorur gibiyim. evet efendim, $ok $ok $ok! bilgi sözlük yazarlarının daha önce hiç görülmemi$ pozları bu videoda.

$ahsım tarafından hazırlanmı$ bu güzide video’nun amacı, $imdiye kadar gerçekle$tirilmi$ zirvelerden en güzel pozları bir araya getirip biz ya$landığımızda sözlükte yazarlık yapmaya devam edecek yeni nesil’e bir zamanlar butun buralar dutluktu diyebilmek, yazılarını severek okuduğunuz bireylerin kimi zaman nasıl kepaze olduğunu görebilmenizdir.

bu hatıra video’su içerisinde haberleri olmaksızın yer alan independence, pixie, ithilquessir, insomnia jim, floydian, faten, 376, angelus, spooky, passive, sepulturk, muque, capt it all, mitili, wish you were beer, zekirbelli, $ukela, schenardi, melankomik, sistematik kedi, expert3, darth sidious, instrument, saviela, janthamade, bb, armour, etom, redcrow, drl ve nicklerini ne yazık ki bilmediğim bir sürü sözlük yazarımıza te$ekkurlerimi sunuyorum.

ps: video ne yazık ki youtube’a konulunca kalitesini yitiriyor, o konu beni a$ar.

http://tinyurl.com/2ef4s2

+rep
armour
sanki sözlük kapanmış dagılmışız da, eski günleri yad ediyormuşum gibi hissettim bir an; hey gidi günler heheey dedim nedense.

goetica iftiharla sunmuş hakikaten.
emeğine sağlık.

son olarak diyeceğim şudur ki; seni çok çok özledim arkadaşım eşşeeğğkk.
dccl
tipik bir goetica filmi daha. yönetmen birkez daha yeteneğini göstermiş.kurguda ufak kopukluklar olsada sözlük olgusunun işlenişi ve geçmişle gelecek arasında kurulan bağlantı oldukça sıkı. bira şişeleri üzerindeki vurgu bu filmde de gözlemlenmekde. yazın hareketli günlerinde ziyada sonbaharın melankolisini yaşadığımız şu günlerde vizyona girmesi ise filmi daha net hissetmemizi sağlıyor.
floydiandm
çok güzel düşünülmüş bir çalışmadır. hazırlayan sevgili moderatörümüz goetica’ya teşekkürler ediyorum. bu arada, fotoğraflar içinde benim de olduğumu belirtmek isterim.
schenardi
arka fona seçilen arkadaşım eşşek şarkısı çok isabetli olmuş; zira kendimi ne zaman çekildiğinden bihaber olduğum resim karelerinde görünce epeyce bir eşşekleşmiş durumdayım. öyle ya da böyle bilgi sözlük’ü geçmişten geleceğe taşıyan böylesi bir unsurun içerisinde yer almak epey güzel. bir duygusal öküz olarak kendimce hayıflanmama hatta derinden iç çekmeme neden olmuş görüntülerdir bunlar orası ayrı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol