kar yağdıginda cop torbaşı ile kaymak

sinirsahibi
uygun, sakin bir yokus bulunmasi halinde deliler gibi eglenilen eylem. her ki$in vazgecilmez lezzeti. vucudun cesitli yerlerinde morluklar birakan eglence.
pariscombo
cok tehlikeli durumlara sebebiyet verebilen hadisedir.tamam eglencelidir fakat kayarken torbanin inceliginden istifade edip,kestaneyi cizdirebileceginiz sivri taslar sizleri beklemektedir.
angelus
sürtünme nedeniyle, bir süre sonra, alt giysinizin götünüze tekabül eden bölgesinde devasa bir ıslaklığa neden olacaktır.
elma sekeriiii
müthi$ zevkli bir olaydır. ancak cogu kimse ayh rezil oldum, ayol cöp torbasıyla da kayılır mı diye bu zevkten kendini mahrum kılmı$tır.

amma velakin küresel ısınma nedeniyle artık istanbul’a dolu dolu kar yagmaz oldu.
hayatında hiç kar görmemi$ yerlerin insanlarına dönmeyelim de...
pirate of garibban
eşi benzeri olmayan mutluluk, yeryüzünde çocukluğu boyunca hiç yapamamış insanlara (örneğin;ekvator ya da türkiyeden izmir,mugla falan) ölümüne acımama sebep olan çoğunlukla sonucunda kaçınılmaz olan hastalığı hiç düşünmeden eğlenme, sonsuz mutluluk, çok özlenen bişi, nirvana.çocukluk mühendisliğiyle beraber uygun bi alan bulunur ve zemin müsait hale getirilir. torbalar alınır ve sıraya girilir. o sıradaki heyecan hiç bi heyecana değişilmez. ve sıra gelir. allahım çıldırıcam birazdan kendimi bırakıcam yarabbim hoop heyooooo, lop. nası bi zevktir yarabbi.

bigün böyle kayarken, mutluluktan uçarken okulların kar nedeniyle iki gün daha tatil oldugunu ögrenmiştim de bikaç posta daha kaymıştım.bunu da bilin.
armour
kıçım rahat etsin diye içinden çöpleri çıkarmadan kaymayın ama. yoksa çöpler etrafa dağılıyor diğer kayanlar sizi oradan kovunca kayacak başka yokuş bulmak zor oluyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol