idare edemem anne

fastjunkie
dünyaya itirazı olan yaman adlı çocuğumuzun, annesine yakarışı ve bağımlılık yaratan videosunun ismidir.

http://tinyurl.com/2vgm7j
elchi
annenin verdiği parayı kastederek "bir süre idare et artık" demesi üzerine verilebilecek en açık, net karşılık.
2026 sonya
desifresi.

anne: hayır yaman aç yatacaksın, o şekerle idare artık edersin bu gece...

yaman: idare edemem anneeee! idare edememmm ühühühüüü!!!
jane doe
sonundaki "ühühüüüü" bölümü beni benden alan video.tokatlana tokatlana sevilip aç yattığı gece gizlice şeker verip şeker komasına sokulası çocuğun haykırışlarını içerir.bide ne acımasız bi annedir ya "aç yatıcaksın " diyo resmen denilir ki , işte bu da trajedinin kendisidir.
sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
gülmek için 1.entrydeki linki tıklayın ya da youtube’den idare edemem anne yazın yaman adlı sevimli çocuğun videosunu izleyin..öteki videoları siktir edin.(bunu yazdığım için de beni affedin)

illa her şeyi bozmak niyetinde bu bizim insanımız ne var yani idare edemem anne tek olsa..hiçbiri de ilki gibi güzel, içten ve komik olmamış.zahmet etmeseydiniz biz ilk video ile idare ederdik.
sepulturk
orijinal video’nun kalktığı şaheserdir. bizim öyle yüce, öyle aziz, öyle mükemmel bir insanımız var ki çocuğun annesine yorumlarda benim bile burada yazamayacağım, okurken bile beni utandıran yorumlar girmişlerdir. ama suç o küfür edenlerde değil o videoyu koyan babadadır. senin neyine böyle komik bir olayı bütün türkiye ile paylaşma isteği, haddini bil biraz, git aile içinde gül eğlen. hem senin yüzünden her sabah millete alay konusu oluyorum otobüste. kendime gelmek için bir adet yaman videosu izliyim diyorum ve haliyle kopuyorum otobüste. ne kadar ayıp bir şey yaptığın senin be adam.
sercovi
bir şekerin-üstelik kalp şekilli olanından-bir çocuk hayatındaki önemini ya da açlığın ne kadar dayanılmaz bir şey olduğunu kanıtlayan video.
şeytan girmiş bu çocuğa, a aaa ayıp bağırılır mı öyle anneye evladım..
sabır.
hormonsuz domates
"yaman o şekerle akşama kadar idare edeceksin" diyip çocuğunu ağlatmakta olan ve bundan haz aldığı video çekmesinden anlaşılan bir anneye olan yakarış cümlesidir. videodaki şekerin kalp olması ayrı bir tezatlık yaratır çünkü bu bir sevgi dolu bir video değil sadist bir videodur. annenin kesinlikle çocukluğuna inilmesi lazımdır. acaba bu anne hep mi böyle yapmaktadır?

sadist anne: bu sana vereceğim son kaşık çorba, aç ağzını! vııın... son uçak da iner.
çocuk: anne ama ben daha doymadım?!bu ikinci kaşığım?
sadist anne: akşama kadar bununla idare edeceksin yaman!

gibi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol