2 ekim 2007 izmir patlamaları

betterthan
bir motosikletin arka koltuğundaki paket içinde bulunan bombanın infilak etmesi sonucu meydana gelen patlamalardir.

http://www.ntvmsnbc.com/news/421665.asp
independence
terorun ve dolayisi ile teroristin elini kolunu sallaya sallaya ulkenin gobegine kadar girebildiginin en somut ornegi.adam geliyor hicbir mudahale ile kar$ila$madan izmirin gobegine birakiyor bombalarini ve cehennem olup gidiyor.

ve hukumet hala kuzey irak’a girmiyor.

ve hukumet pkk’nin tepesine binmesi icin askere gerekli yetkiyi vermiyor.

yarin ankara’da bakanliklarin onunde bir bomba patlarsa hic $a$irmayalim.terore bu tavizi veren ulkeyi yonetenlerin bizzatihi kendileri.
hormonsuz domates
mecliste "biz onlara terrörist diyemeyeyiz, onlar bizim kardeşlerimiz. eğer dersek sizden biri oluruz" diyebilenler daha oldukça daha çok olur bu patlamalar. yılanın başı meclisteyken ayak işlerini yürütenleri nasıl durdurabiliriz? o başı ezmedikçe; daha nice şehirlerde patlatılır bu bombalar, daha nice masum insanın canına kıyar.
(bkz: yazık)
(bkz: lanet olsun)
newsted35
kıçımın dibinde gerçekleşen olaydır ve 29 yaşında gencecik bir cana kıyılmıştır.polis ihmali azımsanmayacak derecededir bu olayda.ilk patlama sonrası yüce türk polisi görev aşkıyla olay yerine gelmiş delilleri toplamış incelemiş ve ortadan kaybolmuştur.10,45 sularında bombanın patladığı yerden geçtiğimde bir tane polis dahi bulunmamaktadır olay yerinde.ikinci patlama trajikomik bir olaydır.şöyledir:gece geç vakit iki kişi tarafından halı mağazasının yanına bir motorsiklet hiçte uygun olmayanbir yere koyulmuştur.sabah dükkanını açan esnaf polisi arayıp "arkadaş burda bir motor var müşteriyi engelliyor bu çaresine bakın" çağrısına kulak asmayıp gitmemişlerdir.motorun arkasına bırakılan bomba infilat etmiştir.yapılmak istenen aslında iki bombanın kısa aralıklarla
patlatmaktır.şu an hala hayati tehlikeyi atlatamayan bir çöpçü bomba dolu paketi yerinden oynatınca bomba patlamıştır.amaç ilk ufak patlamadan sonra insanların dikkatini çekip olay yerine toplamak ve çok yakınında yapılan daha şiddetli bir patlamayla
ortalığı kan gölüne çevirmekti.ne mutlu ki bunu başaramadılar.
güzel izmir’imin güzel semti şirinyer bayraklarla donatılmıştır patlamadan sonra teröre karşı isyanlarını nefretlerini bas bas bağırmaktadırlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol