2 ekim 2007 cska moskova fenerbahçe maçı

dccl
fenerbahce’nin şampiyonlar ligi g grubundaki ikinci karşılaşması. yerel saat ile 18:00 da lokomotiv stadı`nda başlayacak karşılaşma star’da saat 1930 canlı olarak yayınlanacak.
sergey
fenerbahçe’nin ligdeki futbolunu oynarsa hezimet ile, eğer normal futbolunu oynarsa beraberlik ile sonuçlanacak karşılaşmadır. deplasmanlarda zaten kötü oynayan fenerbahçe’nin kendisinden daha fizikli ve koşan bir takım karşısında galibiyet elde etmesini beklemek hayalperestlik olacaktır.
teomanyak
inter maçında " volkannn tuuttt onuu volkaannnnn tuttt oahhhhh tuttu " edalarıyla orgazm oldugunu düşündügüm spiker sabri ugan yine " onların ahhhları bizim oohhhlarımıza karışıyor " diyerek maça farklı bi fantazi katmıştır..
hergele
alex in tabir i caizse bala göte attığı gol dışında fenerbahçe nin bir numarasını görmediğim maçtır.csk çok iyi bir takım özellikle ileri ikilide vagner love ve jo fener defansını zorluyor, ha birde unutmadan 17 numaralı oyuncuları roberto yu maymun etti gibi ilk yarı itibariyle.
dccl
2-2 sona ermiş karşılaşmadır. fenerbahce bazılarını yine şaşırtmayı becermiştir. tamda doğum günü hediyesi olarak bir 100.yıl şapkası aldığım bu günde güzel olmuştur.
hergele
fenerbahçe beni şaşırtmamıştır, günü kurtarmıştır sadece o kadar.csk salaklık yapıp geri çekilmiştir fenerbehçe eşitliği sağlayan golü bulmuştur.fenerbahçe iyi oynamamıştır, bireysel hatalardan attığı ve yediği gollerle 2-2 lik sonuc elde etmiştir.olan biten budur maçla ilgili.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol