kung fu filmi izleyen çocuğun un çuvalını dövmesi

ederleziavela
(bkz: turklere ozgu davranıslar )

cuvalın patlaması ile annenin sniper’a donu$up, seyyar satıcıdan altıgı dandik united marka terlik ile nokta atı$ı yapmasına vesile olacak davranı$.

burada cocuga suc bulmamakta fayda var, zira karate, kung fu, aikido ya da gure$ kursları yerine, cocugu bale kursuna yazdıran ebeveynler, nazarımda sucludur.

ne yani cocuk balet olacakta bir boka mi yarayacak ?

kulturel faaliyet adı altında, cocugun egitim sureci boyunca sınıf arkada$ları tarafından dayak yemesi, a$agılanması, ibne yaftası yapı$tırılması, kızlar tarafından iplenmemesi gibi, bir takım psikolojik rahatsızlıklara yol acması olasıdır.

bu sebepten mutevellik, cocugu en yakın savas sanatları kursuna yazdırmak ya da cuvala aduket cekmesine izin vermek gerekir ki, velet tecrube kazansın.
puppeeter
cuvalla yetinmeyip ,yeteri kadar desarj olamayan cocugun koltugun ustunden ziplayarak aile esrafina(anne,baba,dede vb) dalimasi sonucu un cuvali muamelesi görebilmesi isten bile olmayan dövus olayi.

kyrlanas
kung fu izleyen cocuk un cuvalini dovmesi sadece bi ust seviyeye hazirliktir. patlayan un cuvali bir sonraki boss’u (bkz: anne)yi summon eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol