football manager 2008

sepulturk
demosu çıkmış, hayatı durdurmanın ilk adımlarını atmış oyundur. ya allah bismillah diyip çekmeye başlıyoruz demoyu.

http://download.sega.com/u/fm2008/fm2008_gold_demo.exe
john maynard keynes
okulmus dersmis tezmis dinlemeyen bagimlilik yaratan oyunun son halkasi,fm 2007ye gore menude bayagi degisiklikler yapilmis,oyun icerisinde ise taktik yaparken mac devam eder hale gelmistir.
sepulturk
ofsayt nedir ne değildir bir ütrlü çözemeyen oyun. ofsayt ofsayttır mantığıyla ister pasif ister aktif olsun hepsine ofsayt veriyor. e istikrarlı oyun.
sepulturk
acilen bir yamaya ihtiyacı olan oyundur. her maçta ya bir oyuncunuz kırmızı kart görüyor ya da sakatlanıyor. öyle 1-2 haftalık sakatlıklar da değil. lan dedim acaba rastlantı mı. sonra 4 takımla ayrı ayrı denedim yok hep aynı sonuç. bundan bir hafta önce kadrom şu şekildeydi;
xavi: iki ay sakat
puyol: 3 aylık sakatlığın son 1 ayında.
deco:1 ay sakat
henry: 2 ay sakatlığının son 3 haftasında
ronaldinho: 3 maç kırmızı kart cezalısı

(bkz: kusura bakmayın da bu ne amına koyim lan)
sepulturk
galatasaray ile başlayacakların muhakkak serkan çalık’ı ilk 11’e monte etmeleri gereken oyundur. şöyle bir örnek vereyim durun ben size;

http://img444.imageshack.us/img444/8571/adszkm1.jpg
passive
uzunca bir süre oynadıktan sonra çok boktan bir oyun olduğuna karar verdim ben bu oyunun. hatta manager serisinin yüz karasıdır. bakınız efendim şöyle ki;

2007 yılında başına geçtiğim tottenham ’ı ligte 3 sene üstüste ilk 5’e soktum. yetmedi 2008 yılında uefa kupasını aldım o da yetmedi 2009 yılında şampiyonlar ligi’nde çeyrek final oynattım. fakat tüm bunları yapmama rağmen başkan tarafından başarısız görüldüm ve ligte 3. lüğe gittiğim bir zamanda bi güzel kovuldum. sonra sir alex ferguson ’un emekliye ayrılmasından sonra manchester united’dan gelen teklifi kabul ettim ve manchester united’ın başına geçtim. 2010 yılında başına geçtiğim takımı bi güzel şampiyon yaptım ve şamp. ligi’nde çeyrek final oynattım. 2011 yılında 15 puan farkla 1. iken, şampiyonlar ligi’nde finale koşarken sezonun bitmesine 3 maç kala böyle kritik bir anda başkan avram glazer tarafından gerekçe gösterilmeden kovuldum.

bu olaylardan sonra anladım ki, bu oyun tam bir ibnedir, şerefsizdir, puşttur. ve anında silmek gerekir. sildim sonra.. rahatladım.
passive
ingiltere’yi güney amerika ülkesi yapan oyunumsu bişeydir. buyrun bakın kendiniz görün:

http://img160.imageshack.us/img160/9962/adszfy5.jpg
melankomik
bug yuvası oyun. her tarafından bug fışkırıyor. başlasam yorulana kadar sayarım. bu oyunu yapanlar oturup bi kez oynamışlar mı oyunu merak ediyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol