gizli ilişkiler

zekirbelli
orjinal ismi heights olan film kesinlikle izlenesi cinsten peki neden: birbirinden bağımsız karakterlerin hayatlarının bir noktada kesişmesi aksiyonu,misal ameros perros,
babel bu filmide fazlaca heyecanlı bir serüvene dönüştürüyor.karşılaşmalar çok yıkıcı durumlar doğururken sakince düşündüğünde aslında en iyi çözümlerin yıkıldığın mevzulardan çıkabileceğine de yakınlaşıyorsun.
cirkinbeti
gariptir hiç anlam veremem bu ilişkilere.
birileriyle bir şekilde dostluk , arkadaşlık , aşk adına iletişim kurarsın. kurduğun iletişimde karşındakiyle bir şeyler paylaşırsın , belki en özelini anlatırsın belki sadece sohbet edersin , yapmak istediklerini anlatırsın ona ve yaşamak istediklerini , hayalerrini , sırdaşın olabilir zamanla dostun arkadaşın sevgilin...
ama kimse bilmez sizin aranızda geçenleri , toplum içinde tanımamazlıktan bile gelebilir , hiç konuşulmamış , hiç yaşanmamış , bir şeyler paylaşılmamış gibi..
işte böyle insanlara "korkak " denir , çevrenizde varsa hemen hemen savuşturun onları etrafınızdan , sizinle yaşadıklarını söyleyebilecek kadar yüreği yokken , sizinle paylaştıklarını kavrayabilecek bir yürek ihtimalini bile düşünmeyin.
nys
aslında doğru olan bağıra, bağıra yaşanan değil de, gizli kapaklı yaşananıdır. dışarıda yani toplumda benimsetmeye çalıştığın ilişki toplumun kuralları ile birlikte değişime uğrar. bu da ilişkiyi temelden sarsar. eğer ki farklı bir şey yaşıyorsan, yani aşkı yaşıyorsan gizli kapaklı olması hem dışarıdan sizin üzerinize dikilen gözleri uzak tutacak, hemde ilişkinize daha heyecan katacaktır. ayrıca unutmayınız ki dışarıda bizi izleyen gözler bizim davranış biçimimizi değiştirir. iki kişinin yaşadığı aşkı toplum kurallarına göre değiştirir ve yok eder. keşke ben de yapabilsem!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol