yaran anılar

jane doe
jane doe yatmıştır.salondaki annesine "yatmadan önce gel beni öp" şeklinde seslenilir , "tamam yavrum " cevabını alır.anne kalkar koridordan geçip 364sadsam’in odasına gider kısa bir süre sonra çıkar , koridoru geçerek tekrar salona gelir , pc ’nin kapanma sesi duyulur , anne koridordan tekrar geçerken jane doe emrah filimlerindeki gibi "annee..." der ve ardından annenin yatak odasının kapanma sesi gelir...jane doe kendi kendine yarılır tabi düştüğü duruma.olay sabah anlaşılır ,anne 364sadsam ’in onu çağırdığını sanmıştır ama sorarım size hangi anne küçük kızını öper de büyük kızının odasına uğramaz...bu anı o zaman yarmıştı fekat duygulandım şuan...
dersaadet
hiç unutmam bir keresinde.. diye başlamıcam çünkü bu başlığı okuyana ve hafızamı zorlayana kadar unutmuş olduğum bi anımdır.
çocukkene, ki neredeyse 15 yıl evvel, evimizin arkasında bulunan futbol sahasında abimle birlikte top oynuyorduk, daha doğrusu o kaleye şut çekiyordu ben de seyrediyordum - gidip hemcinslerimle evcilik oynamak varken neden ordaydım bilemiyorum- neyse.. sonra ben abime " o topu suratıma atamazsın ki" diyerek aptal bi iddia attım ortaya,o "kaşınma" falan dese de ben habire aynı cümleyi tekrarladım durdum. sonunda "git başımdan salak" dedi ve kaleye sert bi şut çekti, top önce kale direğine ve ordan -nasıl bi açıyla yön değiştirdiyse- benim suratıma zonk diye yapıştı, travmadan önce tek hatırladığım " git başımdan salak" cümlesidir.
"çocukluk aptallıktır", ya da "ben çocukken aptaldım" dedirtesi olay işte..
shadowman
dolu olan iett otabüsüne binmek istiyen gencin yasadiklari.genç durakta bekler ve otobüs gelir.
*hoooppp.abiiii.beni unuttun.dur abi dur.
-burdan binemezsin.akpili bas arka kapidan bin evladim.
*tamam abi.dididiiiitt.
(genç arka kapiya kadar maratona baslar ama oda ne)
*abi dur abi.hoooppp.heyyy.
içerdeki herkes disardaki gence gülerlerken elde sallamayi ihmal etmemektedirler.
karakterler:’-’iett söförü.
gülenler:mahalleden arkadaslar.
masum genç:shadowman.
jason windsor
lisede koşu antremanından dönülmüştür.anahtar,beden öğretmeninden alınmıştır ancak kapı bir türlü açılamamaktadır.hocaya gidip durum açıklanır.iki dakika sonra yaklaşan hocanın sarf ettiği cümle şudur.
-ee daha gençsiniz,deliği bulduramadınız herhalde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol