elde ettigi kadından birden soguyan erkek

elmyra
ne istediğini tam olarak bilmeyen erkek modelidir. elde etme kavramı ile pek çok şeyi geri plana atan sadece bu kavrama odaklanan, eylem gerçekleştiğinde de önemli olanı değil elde etmeyi kutlayan ve giden erkektir. olgunlaşması gerekir.
nickimyock
degi$ik sebepleri olabilir ama benim bildigim kadariyla en onemli sebep,uzun sure pe$inden ko$tugun kadinsa eger ve elde ettikten sonra iyice taniyinca,aslinda du$undugun gibi biri olmadigini farkedersin.
du$undugun kadar zeki degildir,du$undugun gibi oturup kalkmayi,konu$mayi bilmez,seni dinlemez,anlamaz.kisacasi sen aslinda onu kafanda oturttugun yerde degildir.
yani sen onu kendi kriterlerine gore degerlendirip kafanda belli bir yere oturtmu$sundur ancak oyle olmadigini gorunce,anlayinca sogursun .
adrenokortikotropik
aşktan öte hırs besleyen erkektir. sahip olma arzusundan başka bir şey değildir hissettiği de o kendini aşık zanneder. kendince elde edince, kadınca kadın da bir şeyler hissedince geri çekiliverir bu şahıslar. dişi versiyonları da vardır. her cins için sakınılası davranışlardır, zira insan kendini sıkıldım ayrıldım gibi bir söylemde bulunurken yakalayınca lan lan ben? diyebiliyor.
mare crisium
onun için sadece bi başarıdır elde etmek...bi hırs...o kadar yalnız, çaresiz ve acınasıdır ki işte bundan medet umar, bi kadını elde etmek....bi kadına sahip olmak...zafere giden her yol mübahtır...aslında o hiç ısınmamıştır ki soğusun...o sadece heves etmiş, inat etmiştir..onun bu ego tatminine ihtiyacı vardır...bilmediği ya da anlamadığı karşıdaki kadın bi insandır..incinir, şaşırır, karmaşıklaşır her şey onun için...ve kadın sarsılır, adalet duygusu yıpranır..allah hiç ısınmayan ama her nasılsa soğuyan erkeğin belasını versindir...evet, kesinlikle...
salome
kiminle yatarsa yatsin seksin sadece 10 dakikalik bir zevkten ibaret oldugunu sonunda hicbir seyin degismedigini, cirkin insan guzel insan farketmedigini coktan ogrenmis olan erkektir. tebrik edilmesi gerekir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol