orospu değilim ama ellettirmeyi seviyorum

hergele
çelişkiler yumağında kendini kaybetmiş bir kızın söylemesi muhtemel sözcük.bu kişi neye göre kime göre orospudur ? tabi bu kişiden kişiye farklı görüşlere bağlı olarak değişir.
adrenokortikotropik
üzerinde irdeleme yapılması ve dersler çıkarılması gereken tam bir ’ibretlik’ söz öbeği.

söz konusu orospu şahıs, erkek arkadaşıyla birlikte olmaya kalkmış terbiyesiz genç kızdan başkası olamaz. demek ki neymiş, sevgilisiyle beraber olan her genç kız orospuymuş, orospu bir mesleğe mensup kişilerin adı değil de bir sıfatmış.

söz konusu ellettirmek fiili de dokunmakla alakalı bir şey olsa gerek. demek ki neymiş, çakan, dayayan, ağzına, eline ve bilimum verilesi vücut parçalarına veren yurdum erkeğinin dokunması ellemekmiş ve buna izin veren terbiyesiz genç kız da ellettiren oluyormuş.

işin özeti, siz siz olun canlarım orospu değilseniz elletmeyin, elleticekseniz de orospuyum(!) deyin.
mad
hayatın mütemadiyen apokaliptik dönemlerinde birey tarafından ağza alınan - telefuz edilen - kelime bütünü. kişi bu cümlenin bitiminde kurguladığı dünyasını mecazi bakımdan anlatmış olmakla birlikte gerçeklik payını da ortaya koymuş olabilir. yalnız bir ara bu motto ile yol almalarım olmuştu deyip, büyük sırrımı paylaşıyorum a dostlar.
independence
anla$ilan o ki orospuluk dokununca gecerli olmuyor, illaki vucuttan iceri bir $eyler girecek. bu durumda nereni ne $ekilde kac ayri ki$iye elletirsen ellet sorun degil ama allah muhafaza o ellettiklerinden bir tanesi penisini vajinana sokarsa i$te o zaman orospu oluyorsun.

denklem $u $ekilde kurulabilir;

1000 elleyen < 1 sokan

cok anlamli gelmedi bana.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol