aşkın hastalıklı yüzü

elmyra
ağlatan,sızlatan, uykusuz bırakan, gece yarılarında kanlı gözlerle dolaştıran, alkol komasına sokan, değr yargılarını değistiren,ahlak anlayışını yok sayan. vücuduna zehir gibi işleyen, bu olanları bile bile girdiğin durum.
mare crisium
aşık olduğun insanla çıkmaya başladığın ilk gün o derece artmıştır ki bu hal önce gece 3’e kadar uyunmamış sonra da o şaşkınlıkla kafa feci şekilde duvara çarpılmıştır...sonra bir hafta boyunca dayanılmaz şekilde baş ağrılarıyla savaşılmıştır...tabi ilk iki haftadan gerçekten tam 7 kilo vermek de aşkın artık hastalıklı değil ruh hastalığı halidir....
salome
bir sevme bir nefret etme, bir terketme bir geri donme, bir yalvarma bir bagirma, bir aldatma bir pisman olma durumu.
onununkoru
siz farkında bile olmadan içinize sızan virüsün, önce kendinizi süper hissetttirip ayaklarınızı yerden kesmesidir. bağışıklık yapmasıyla tüm vucudunuzu,aklınızı, ruhunuzu kemiren bir hastalık hali almasıdır. sevmenin yetmediği, mantığın uğramadığı, kendinizle çeliştiğiniz ama yine de aşktan inatla vazgeçmediğiniz yüzüdür. ve inatla o yüze gülümsersiniz.
adrenokortikotropik
birine inanmanın, güvenmenin, sıkıca sarılabilmenin huzuruyla beraber her an elinden kayıp gidecekmiş gibi hissetmenin huzursuzluğunu bir arada yaşama durumu.
şizofreni bir nevi..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol