the bucket list

rose of sharon
türkçe’ye " şimdi ya da asla " olarak çevrilmiştir. filmin ilk 30 dakikası gerçekten çok sıkıcıdır. bu dakikaya kadar gitmediyseniz sizi çok güzel bir serüven beklemektedir çünkü asıl konu burda başlamaktadır. genellikle yüzümüzde tebbessümler bırakıp bazen de gülmelere boğan sahneleri boldur; lakin iş ciddiye binince yüzdeki tebessüm yerini yürekteki buruğa bırakır. film iki büyük oyuncunun sayesinde öyle güzel bir harmoniye sahiptir ki " jack ve morgan yaa işteee budur ! " demekten kendimizi alamayız. geçip giden hayatımızda ne kadar çok şeyi feda ettiğimizi hep en son dakikada fark ederiz işte bu yüzden filmi her yaştan seyircinin izlemesi lazımdır.
igor
tür : dram / komedi

yönetmen : rob reiner

senaryo : justin zackham (kitap)

oyuncular : jack nicholson, morgan freeman, serena reeder, sean hayes, jonathan mangum, beverly todd, rob morrow

yapımcı : justin zackham, travis knox

görüntü yönetmeni : john schwartzman

müzik : marc shaiman

dağıtım : warner bros

süre : 1 saat, 36 dk.

gösterim tarihi : 1 şubat 2008


-------------------------------------------------------filmin konusu------------------------------------------------------
milyoner şirket sahibi edward cole (jack nicholson) ile işçi sınıfına mensup araba tamircisi carter chambers’ın (morgan freeman) dünyaları apayrıdır. yolları, bir hastane odasını paylaşmalarıyla kesişir ve iki ortak noktaları olduğunu keşfederler: “tahtalı köyü boylamadan önce” hayatlarının kalan kısmını hep yapmak istedikleri her şeyi yaparak geçirme arzusu ve kendileriyle farkında olmadıkları bir barışma ihtiyacı.
birlikte, hayatlarının araba seyahatine çıkarlar; ve bu süreçte dost olur, hayatı dolu dolu, içgörü ve mizahla yaşamayı öğrenirler.
her macera, listelerine yeni bir madde ekler.
-------------------------------------------------------filmin konusu------------------------------------------------------


kaynak:http://www.sinemalar.com


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol