kızların arasında tek kalan erkek

0 /
hergele
ortada dönen kiz muhabbetinden sıkılsada belli etmeyen erkektir.bu durumdan memnun olan erkek konuyu değiştirmeye çalışıp yapacağı esprilerle kızlara sempatik görünmeye çalışır,içinde bulunduğu durumdan memnun değilse ortamdan kurtulmak için sünnetini anlatmaya başlar.
nickimyock
kizlar icerisinde sevgilisi varsa sorun ya$amayacak ancak sevgilisi yoksa,sevgilisiyle sorun ya$ayacak erkektir.

-naci ne i$in vardi senin o kadar kizin icinde,soyle bakim
+muhabbet ediyorduk hayatim
-at yalani opiyim inanani naci.seni terkediyorum naci.allah belani versin naci.top ol naci.
freak
kücükken böyle tipler ortada dururdu kızlar da kııııııızlaarın arasındaaaa keeeel coban diye zavallımın etrafında dönerdi.
shevek
ortamdaki kızların birden çoğu ve belki de hepsi tarafından hoşlanılan erkektir.

bu kızlar çocuk yanlarındayken birbirlerini rezil etmeye, küçük düşürmeye falan çalışarak erkeğin gözünde yükselmeye çalışırlar. birbirleriyle dostturlar bu kızlar, fakat yüksek bir kıskançlık ve büyük bir çatışma vardır aralarında hepsinin ayırdında olduğu. yalnız başilarına kaldıklarında birbirlerine gerçekten hissettikleriyle davranmazlar. birbirlerinin önüne set çekip dururlar.
mitili
yabancı dil bölümünde okuyan erkektir. psikolojisi alt üst olma ihtimali yüksektir. her an regl olacak gibi hisseder kendini.
marcopolo
aslında böyle tipler genelde efemine olurlar azcık.konuşmalarındaki kayıklık onları ele verir.erkeklerin yüz karası diyebiliriz.
death and dance
buna en güzel örnek fatih ürek yanılmıyorsam 4 veya 5 tane ablası varmış yazık ya allah kolaylık versin belkide şimdiki halinden ablaları sorumludur kim bilir
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol