biziz

imgoindeeperunderground
ankara’da tunalida, hemen mc donalds’in karsisindan akun sinemasi asagi yururken solda kalan binanin ilk katinda bulunan, tushe diye bir grubun cumartesi gecesi saat 10:30da sahne aldigi iyi mekan. giris 5 milyon turk lirasi, bira dort milyon. eglenceli sarkilar caliyorlar.
pariscombo
dun gece gitme serefine nail oldugum ama icerideki gozu donmus magandalar sayesinde kendimi kollamaktan eglenmeye firsat bulamadigim yerdir. ayrica oldukca yuksek ses ihtiva etmektedir ki kimseye derdinizi anlatamazsiniz. mesela binbir zorlukla o kalabalikta,ortada bulunan bara ulasmissinizdir ve "bir cola lutfen" demissinizdir.ama muzik o kadar kuvvetlidir ki kendiniz bile emin olamazsiniz cola istediginizden.akabinde elinize verilen bir bardak soda ise,garson kardesimizin de sizi duymadiginin bir kanitidir."ay yoksa cola mi istemistiniz?" diye soran garsona evet mahiyetinde kafa sallandiktan sonra garsonun "onu icin ben size cola veririm" demesi de ayri bir renk olmustur..soda icerek de ortam maymunu olunmus mekandir..
delikofte
ankara tunalı’da köşedeki bir binanın 1. katında bulunan cumartesi günleri cin seddi grubuyla coşulan mekandır. artık o mekanda çıkmıyorlar. o yüzden gitmediğimiz ve artık haftasonları da boş olan rock bar.
zenana
deli bi hevesle sahne alan amatör gruplara para ödeme konusunda ciddi zorluk çıkaran,dekorasyonunu geçtiğimiz aylarda yeni değiştirmiş,tunalı nın en sakin günlerinde bile canlı müzik olması sebebiyle azımsanamayacak bi kitleyi çeken rock bar.ayrıca yılbaşına girilebilecek güzel mekanlar içinde yer alır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol