seri boktan entry yazan ibne

greyfurt
seri ve hizli sekilde aptalca, içi boş, olsada olmasada farketmeyen, günlük konuşmada sarfetmek için çenenizi yormayacağınız başlıklar açan, entry giren ibnedir.
düşünce özgürlüğüdüşünce ishali gibi yasarlar ve bunu yaşamaları en doğal haklarıdır ama tabi ki kendi içlerinde. bu tiplere eksi oy verirken dikkatli olunmalıdır. çünkü seri eksi oy veren ibne durumuna düşebilirsiniz.

edit: ben örnek vererek kimseyi rencide etmek istemedim ama bazi arkadaşlarımız neyse ki kendileri örnek olarak bu baslığı renklendirdiler. kendilerine buradan saygıyla tebessüm ediyorum.
insomnia jim
yillardir bilinmemekle birlikte eskiya gorunumlu emmy odullu halk kahramani olmasi muhtemel kisidir zira hadi biz bu kişiye ibne dedik peki niye boktan entry yazdi diyemi peki boktan nedir bole bildigimiz argodaki bok mudur bu yoksa bok yardimi ile yazi mi yazmakta biz bilmeden yoksa bu boktan entry demek mecaz bi anlam mi tasimakta yani kotu entry yazmak anlamina mi gelmekte peki kotu entry nasil yazilir daha dogrusu neye goredir nedir bunun kistaslari hatali ve hatasiz entry gibi belli kurallari var midir yok mudur soyle a benim ishal beyinlim.
mitili
bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok bok

işte seri boktan oluşmuş bir entry. ama ben bir ibne değilim. demek ki ibne olmayanlar da yazabiliyormuş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol