eğitim gönüllülerine destek verelim kampanyası

independence
uzun uzadiya yazmak istemiyorum.soylemek istedigim tek $ey $udur.gunde 3 paket sigara parasi kar$iliginda bir ogrencinin bir senelik ogrenim masrafini kar$ilayabiliyorsunuz.bu ne demek oluyor? bu $u demek oluyor.3353 numaraya "egitim" yazarak bir sms mesaji atiyorsunuz ve kar$iliginda 10 milyon liralik kontor hattinizdan kesiliyor.sms ucreti size yansimiyor.net olarak 10 milyon liralik kontor hesabinizdan kesiliyor ve minik bir ogrencinin bir senelik ogrenim masrafi sizin tarafinizdan kar$ilanmi$ oluyor.her duyarli turk vatanda$i gibi bilgi sozluk ailesinin fertleri de bu kampanyaya muhakkak i$tirak edeceklerdir.an itibari ile acili$i ben yapiyorum.darisi ba$iniza.
independence
bir hatami duzeltmek istiyorum..5 ki$inin yolladigi birer adet sms 1 ogrencinin bir senelik egitim masrafini kar$iliyormu$.kisacasi 5 ki$i 3 paket sigarasindan fedakarlik edecek ve metrelerce karda okula ula$maya cali$an minicik ogrencilerin icerisinden bir tanesinin bir senelik egitim masrafi kar$ilanmi$ olacak.daha buyuk bir gurur kaynagi ne olabilir bilmiyorum.
independence
bilgi sozluk adina 0216 492 32 32 numarali tegv genel merkezini an itibari ile aradim ve web sitelerinin bannerlerini istedim kendilerinden.bireysel olarak yapmi$ oldugunuz yardimlar haricinde sozlugun giri$ sayfasina bu banneri koymak bizim icin bir $eref ve onur vesilesi olacaktir hic $uphesiz.bannerlerini yolladiklari anda ana sayfa giri$ine konulacak ve bu durumdan habersiz pek cok ki$inin de bilgi sahibi olmasi saglanacaktir..
independence
hediye yazip ardindan bo$luk birakarak bir sevdiginizin cep numarasini yazip 3353 e mesaj yollarsaniz, sevdiginiz arkada$iniza bir mesaj gidiyor ve sizin kendisine hediye olarak bir ogrenciye yardim ettiginiz harika bir $ekilde belirtiliyor.
isimsiz kahraman
sms atmak di$inda aktif olarak rol almak isteyenler olursa gonullu ablalik ya da abilik de yapabilirler. bu durumda ki$inin kendi becerilerine gore sececegi bir uygulamada haftada en az 2 saatini egitim gonulluleri vakfina ayirmalari beklenmektedir. cali$anlar icin belki ayri bir fedakarlik gerektirebilir evet, ancak cogumuz ogrenciyiz ve 2 saat hatta yapabilecekler icin daha fazla zaman emin olun size huzur olarak geri donuyor, vakifta cali$maya ba$ladiktan sonra hayati $imdikinden daha farkli goreceginizin altina imzami atarim, yapabilecek olanlari saygiyla selamlarim.
ilean
haftada en az 2 saatinizi ayirarak destek verebileceginiz bir kurum.her turlu etkinlik bulunmaktadir.kisinin beceri ve uzmanlik alanina gore tercih yapmasi mumkundur.ve bu vakifta hem cocuklar arasinda hem de gonulluler arasinda inanilmaz guzel bir samimiyet hakimdir.ayrica aksam eve dondugunuzde birilerine faydali olmanin huzuru ile kendinizi cok daha iyi hissedersiniz.imkani olan herkese burda gorev almasini tavsiye ederim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol