kızların espri anlayışi

hergele
çoğu kızın espri anlayışı çok aşağı seviyededir.erkekler ne söylerse söylesin gülerler.espriyi yapan kişi erkek arkadşarı yanında aynı espriyi yapsa dayak yer ama kızlar yapılan espri gereksiz sacma da olsa gülerler.bu doğa olayı gibi bir şeydir.
artemisia
cinsiyete göre değişebilemeyeceği için kuvvetle muhtemel erkeklerinki gibidir. hatta gay’lerinkiyle bile aynı olabilir, o derecedir. he belki zekaya ve kültüre bağlı olarak değişir ama o da başka bir başlık konusudur, değil mi efendim, o yüzden şimdi lütfen dağılır mısınız aq?
shevek
çoğu kızın salak saçma, ucuz, kalitesiz ve anlamsız esprilere kahkahalarla gülmeleriyle açıklanabilecek anlayış. bilinçlidir herhalde, birbirlerinin aptal esprilerine bu kadar gülmezler, karşıcinsin aptal üyelerinin gerzek, içi boş espri, hareket ve davranışlarına candan uzun uzun kahkahalar atarak cevap verirler. bilinçlidir, yani herhalde bilinçlidir. eğer o güldükleri çoğu zaman aptal geri kalan zaman dilimleri içerisinde de gereksiz olan esprimsiler kendilerine komik geliyorsa, kendileri hem aptal, hem de gereksizdir.

elbette genellemek yanlış.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol