kotalı adsl kullanıcısı

freyja
kota sınırına yaklaşınca kendini karşı taraftan gelen tüm eğlenceli seyleri reddetmek zorunda hisseden ve kendini mp3,video indirmemek için zor tutan zat.hele birde internet müptellası ise buyrun gelin çin işkencesine.
(bkz: adı bende saklı)

kendimi kendim savunacagim
kotalı bir adsl kullanıcısı isen ve aynı zamanda bu kotalı interneti öğrenci olan 2 arkadaşınla birlikte kullanıyorsan, internet sadece, msn de yazışmak (videosuz o da), gazete ve sözlük okumak ve tez ödevi araştırmak için yaratılmış bir şey gibi geliyor insana. bir sürü aktivite gibi gelebiliyor bütün bunlar ama ben bol bol mp3 ve video indirmek istiyorum ya...
eldrun
zamanında annemin yanlışlıkla tarife değiştirtmesi sonucu bir aylığına olduğum adsl kullanıcısı tipi.bünye kotasıza alışmışsa kota büyük boşluk yaratıyor, internette ne yapcağınızı şaşırıyorsunuz.
imphotep
çağa ayak uyduramayışımızın yegâne örneğidir.bizden 500 kat hızlı internet erişimi başka ülkelerde bizim 10 da biri fiyatımıza faturalandırılıyorken ,biz hem pahalı hem de kotalı kullanıyoruz.ayıp bişeydir.
independence
en basitinden internet uzerinden bir dizi izlerken bile hayati kendisine pic eden insandir kendisi. ay kotam doldu mu acaba, ay bu ay faturam ne kadar gelir acaba durtuleri ile kendisini peri$an eder durur. misal ben o ki$ini kotasini sadece 10 saatte kaliteli bir porno film indirmek icin kullaniyorum, mutluyum huzurluyum.
orqn
çok yanlış yoldadır. zaten büyük olasılıkla her ay kotayı geçip kotasız adsl kullanıcısıyla aynı parayı ödemektedir. bir de boşu boşuna kotayı geçtim mi geçmedim mi stresi çekmesin garibim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol