kendini bir şeyler yazmak zorunda hissetmek

melankomik
nasıl bir hisse artık; bazı yazarlara öyle bir musallat oluyor ki bu, adam balataları yanmış kamyon gibi dalıyor bütün başlıklara...

en gereksizinden bakınızlar..
en sacma forum yazılarından bile kalitesiz yorumlar..
tek kelimelik entryler..
hiç bilmediği bir şey hakkında yorum yapmalar..
mal gibi bakakaldığın diyalog tarzı entryler.. (harbiden bakakalıyorum)
ilkokul 2 esprileri.. (buna bile razıyım ben)

o değil de yazdıklarına bakıyorsun, silenecek, uçurulacak şeyler de değil..

çöp entryler;

olsa da olur olmasa da olur, olmasa çok daha iyi olur tarzında...

hele ki aynı anda bir kaç yazar birden kalıpdı mı bu hisse, sol frame’deki başlıklara tıklamaya korkar hale geliyor insan.

be kardeşim hiç mi düşünmüyorsun/tekrar gözden geçirmiyorsun sen onları yazarken, insan okuyor bunları..

insanların seni önemsemesi mi önemli olan? sol frame’de gördüğün her başlığa imzanı atmak için kıçını yırtacağına adam gibi tek bir tane entry yaz çok daha değerli olursun insanların gözünde. valla bak..

yazar burada ps’ye giriyor:

ve son sözüm de yönetime. ilk on enrtysinde tek bir tane noktalama işareti kullanmamış yazarlar görmeye bile alıştım artık düşünebiliyor musunuz..

tamam sözlük gelişsin, çömezler gelsin, sol frame kalınlaşsın ama öyle mevlana gibi ne olursan ol gel de diyemeyiz. optimum bi seviyesi var bunun ve çoğu zaman üzülerek gözlemliyorum ki bu seviyenin çok çok altına iniyoruz..

bir sözüm de kutuplaşmalara: "benim savunduğum fikri pe heeey nasıl da geçirdik ama sizin gibi düşünenlere şeklinde savunacağına bana en ters düşünceleri akıllıca, en azından anlaşılacak bir biçimde savun, canımı ye" diyebiliyor muyuz?..

eööö..bu kadar.
nerobianco
değişik bir duygudur lakin;

sizin olduğunuz yerde şimdi saat 3:23 sevgili sözlük... nasıl bir saat önden gidince güzel oluyor mu? tabiki gecenin bu vakitlerinde bu anlamsız soruma cevap vermemekle birlikte beni şiddetle kınayacaksın peki bana yapabileceklerin ne sözlük ? şöyle bi düşünelim aktif 35265 tane üye varsa ki çoğu sever beni ..neyse bunların hepiciği bir olup eksi verir ne olur puanımda oynama olur fakat olayı ego yapmam yazmaya devam ederim..ikinci bir seçenek verilen bir görev olan gammazlık iptal edilebilir pek matah bir şey değildir ki özel bir yanı yoktur gammazın da entrysi bal gibi silinir bişicik olmaz...3. seçenek ise çömez edebilme durumun var buna hahayt ben gülerim edasıyla yaklaşıcam çünkü çömez oldum da ne oldu yine yazarım yine olurum...4. yapabileceğin şudur ki beni uçurursun.evet uçurursun ama ne olur? sanki hazımsız bi sürü kişi gibi geri gelme yeteneği bende de yok mu sanırsın nedir yani alırım bi nick ohh felan..neyse sonra benim değişik bir sorum daha olucak sana hani şimdi diyorsun ya bugun en az 5 entry yazmaya ne dersin ? şimdi ben dün 15 tane yazdım diye 3 gün yatsam olur mu sözlük ? ya bırak allahaşkına sözlük sen kimi kandırıyorsun ben seni seviyorum sen beni seviyorsun ne diye gece gece tartışıyorum ki seninle ben hadi sen kendine bir içki koy ben üzerime rahat bir şeyler alıp geliyorum ...

ışıklar kapanır;

nereden öpüyorduk gıdıdan mı?
elma sekeriiii
herkeste bulunmayan duygudur. bazısı sadece yazarık sıfatını hakedebilmek adına bir $eyler karalar, ardından inzivaya cekilir. online olmayı, kimler var tu$unu görebilmek ve sadece yazılanları okumak adına ister.

digerleri de yazar. iyi ya da kötü, uzun ya da kısa. yazar i$te.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol