toffifee

greyfurt
öncelikle toffifee bir çikolata değildir. toffifee, bir yaşam biçimi, bir hayatı algı metodu, bir evrenle bütünleşme süreci, hatta bütün bunların maddeye indirgenmiş halidir.

gerçek toffifee hayranları, toffife’i hemen yemezler. önce onu oda sıcaklığına ulaşana kadar bekletirler. böylece ağızlarına, toffife’nin o eşsiz aroması daha yoğun olarak dağılacaktır.

toffife yalnızca bedeni değil, ruhuda besler. ona dokunduğunuz ilk andan itibaren bir meltem estirir bedende. o huzur ve orgazmik duyguların bütünleşik durumu, kısa bir zaman aralığı zarfında dünyevi işlerden uzaklaşmanıza vesile olur ve sizi ayrı diyarlara götürür.

son olarak bir kez daha ısrarla belirtmek isterim ki; toffife bir çikolata değildir. toffife, toffife’dir.



"dünyada iki tip insan vardır; daha önce toffife’i tadanlar ve toffife tadacak olanlar"
-greyfurt-


"toffife reklamı çıkar, müjganla ben ağlaşırız"
-zahmet kaya-


"oynatmadan bir toffife yollayın buraya"
-german toroğlu-


"toffife kaldımı?"
-neil amstrong-
steroid
isveç li bilimadamlarının yaptığı bir araştırmaya göre bazı insanların dilinde sadece toffifee’yi algılayan tat duyargaları mevcutmuş.

gel
yine gel
ne olursan ol yine gel
ama daha toffifee yemediysen
akhillius
aklınıza geldimi yemeden duramayacağınız bir andır. çok fenadır. adamı krize sokar. hele ki bu vakit gecenin 1’i ise. çok yalnızdım be sözlük. evet.
mitili
insanın yedikçe yiyesisini getiren çikolata. bittiği zamanki hayal kırıklığının boyutu ancak işaret diliyle anlatılabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol