türbanlı kızların genelinin güzel olması

0 /
mirhat
çok doğru bir önermedir, sadece yüzleri göründüğünden diğer kusurlar, görünmez, saça başa fazla özen göstermelerine gerek yoktur, model hep aynıdır, az makyajla olay çözülür...
akasha
ister istemez dikkat çeken bir durumdur. genelde dar mont, uzun kollu dar bluz ve uzun dar etek türevi giyindiklerinden vücut hatları pek belli oluyor bu hanımların, ve gayet hoş hatları olduğu da belli oluyor dolayısıyla. yüzlerine bakmadım pek, bilmiyorum
stern
evet güzeldir kimi zaman anlarsınız kimi zamanda onları açık ve doğal görmediğiniz için olduğu gibi zannedersiniz fakat hepsinin içinde ayrı bir güzellik bulunmaktadır.
greyfurt
cinnet gecirtip, erkek basima türban gecirmeme vesile olacak "moron baslik dizisi"nin sonuncusudur. (an itibariyle tabi. çünkü ilerleyen günlerde, bilgi fakiri, araştırma özürlüsü ve türban düşmani bazı yazarlarımızın ne tip yaratici basliklar üreteceğini birlikte göreceğiz)
artık biktiran akimdir. yeterdir.
nemesisceylan
sivilceli suratları, çirkin açık alınları, pis saçları görünmediği için güzel sanılan kızlar. aralarında gerçekten güzel olanlarda var.
forlindon
tamamen türbanlı fantezi olgusunu beynine kazımış,şaşkın,zavallı ve bir o kadar da çaresiz insanların sahip olabileceği diyalektiktir...
triceratops
genelleme yapmak her zaman yanlıştır bu konularda.kapalı olupta çok güzel olan kızlar da var,açık olupta çok güzel olanlarda.ama bu demek değildir ’’butün kızlar güzel’’.tabiiki değil.
(bkz: yok böyle bir şey)
cokoprens
uzun boylu erkeklerin genelinin sarışın olması, haliye kısa boylu erkeklerin genelinin esmer olması, esmer erkeklerin genelinin yakışıklı olması ve sarışın erkeklerin genelinin kuaför olması ile aynı durumdur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol