ferdi tayfur

0 /
independence
cok uzun senelerdir cizgisinden taviz vermeksizin ayni yolda ilerleyen kaliteli bir $arkici.soyledigi $arki turunu cok sevmesem de yine de bu adamin gercekten kaliteli bir $arkici oldugunu inkar edemem acikcasi.
fergadan
özellikle "mor güller" albümüyle başlayan düşüş, ivme kazanarak devam etmektedir. insanların gönüllerine taht kuran şarkıları genelde eski şarkılardır. çeşme, huzurum kalmadı, ben de özledim, yıldızlar da kayar, acılar, hatıran yeter, bana sor, sabahçı kahvesi, geçen yıl gibi.
sidharta
an itibariyle kanal d’ de yayınlanan filminde üç tane mavi tulumlu psikopat tarafından ailesiyle birlikte alıkonan sanatçı. çok saçma, değişik, rahatsız edici bir film.
pistimsah
bu şarkısı ile andığım arabesk santcısıdır çok büyük bir seven kitlesi vardır ferdici olarak anılmaktan büyük zevk alırlar..eski şarkıları muhteşemdir...

bu aşkın günahı yalnız benim mi
sende en az benim benim kadar istedin
bir tadımlık mıydı yoksa hevesin
beni suçlayıp da günaha girme
ateş olmadan mı dumanım tüttü
bu aşkı içimde hırs mı büyüttü
bana her bakışın sonsuz ümitti
beni aldatıp da günaha girme
istediğin kadar inkar etsen de
benim tek şahidim yüce sevgimdir
uzanmayan elini nasıl tutardım
beni bırakıp da günaha girme
anduril
her filminde mutlaka bi yakınına tecavüz edilen ve bi keresindede kendini zor kurtardığı sevdiğimiz bir sanatçı
roker phy
her filmde annesini aynı karakterin oynadığı,çektiği acılara bakılırsa küçük emrah’ın manevi abisi olan,ağlayan şarkıcı.
independence
turkiye me$hurlara ac bir ulke olsa gerek ki bu adam hala me$hur. tamam zamaninda cok ses getiren bir insan evladiydi ama yeter artik? gonul yazar’in bile halen tv ekranlarini i$gal ettigi bir donemde ferdi tayfur icin "yeter artik" demek ne kadar dogru bilinmez ama cidden yeter.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol