mail attiktan sonra arayıp ulaşti mi diye sormak

greyfurt
cok cok faydalidir. mail atildiktan 3-4 dakika sonra muhatap aranir ve "size yolladigim su konulu mail icin aramistim" diye söze baslanir. karsinizdaki insanin konuyu yanlis anlamasina imkan yoktur. dogru anlamis gibi yapip sizi paketleme sansida yoktur. (cünkü mail kaydi var elinizde)
reklam sektörü gibi dinamik iş alanlarında sikca kullanılan bir yöntemdir.

not: is partnerimiz olan firmaya her zamanki gibi mail attim. siparisin bütün özelliklerini üsenmeden bütün ayrintilariyla yazdim. üstüne telefon edip hatuna yaklasik 13 defa bu ürünün önceki ürünlerden farkli olacağini, bu ürünün nesinin farkli olacağini anlattim. evet tahmin ettiğiniz gibi yanlis ürünü yollamislar. calistigimiz firmanin pazarlama müdürü beni arayip "ölmek yada öldürmek istedigini" söyledi.
tedarikci firmayi arayip durumu anlattigimda önce inkari denediler, sonra demogoji yapmaya calistilar ancak bu sistem sayesinde benim hatali olmadigimi patronlarimin ve tedarikcilerimizin anlamasi yaklasik 35-40 saniye sürdü. hem patronlarimin benimle ilgili bir memnuniyetsizliği olmadi, hemde tedarikci firma aksakligin kendilerinden kaynaklandiginin %100 ispatli olmasindan dolayi hemen hatalarini ücretsiz olarak telafi etti.
böyle modellerde oluyor arada tabi. (tavsiye ederim)
mim efendi
-zııırr
+buyur dursun
-ula temel bi mail attim sağa celdi mi
+ he celdi. ne oldi
- musaitsanuz bu akşam bize gelun diyecektum
+öyle mi tamam ben şimdi okuyirum maili
-tamam. bak da mail at bağa.
+şimdi okuyup yazacağum sana.
-ihmal etma he mi. maili atinca ara beni

totik
sınav sorularını hazılayıp hocaya atıyorsanız mutlaka yapılması gereken eylem. aksi durumda sınavda hiç bilmediğiniz soruları cevaplamaya çalışırken sınıftakilerden de bir dolu küfür yersiniz.
hallucinogen
mailim ulaştı mı şüphesinden kurtulabilmenin bir yolu vardı aslında.sanırım şöyleydi : hedef adres satırının sonuna bir uzantı yazılıyor sonra mail alındı mı ,ne zaman bakıldı gibi kontroller yapılabiliyor.(notifier)notifyr.org muydu neydi hatırlayamıyorum bir türlü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol