18 eylül 2007 olympique marseille beşiktaş maçı

0 /
dccl
şampiyonlar ligi 2007-2008 sezonu a grubu karşılaşması . marsilyanın veledrome stadında oynanacak maçsaat 20:45 de başlayacak. beşiktaş’ın hakan, serdar kurtuluş, diatta, ibrahim toraman, ibrahim üzülmez, serdar özkan, cisse, ricardinho, tello, delgado,bobo ilk onbiri ile karşılaşmaya başlaması bekleniyor.
sinanhalac
pascal nouma’nın tribünlerdeki varlığı bile yetecektir.

fransa’da doğdu, beşiktaş’lı oldu
helal olsun sana, pascal nouma, pascal nouma...

pascal demek ne demek, alemde kral demek
bu sene pascal için, şampiyon olmak gerek
al bunu alamaz misin, sen ne bicim delikanlisin...
sinanhalac
daha 110 saniye bile geçmeden marsilya’nın 4 kere kalemizde önemli tehlike yaratması ile "ulan" dedirtmiş bir maçtır. allah hepimize sabır versin.
greyfurt
beyinsiz italyan hakemin, her firsatta çok sert giren marsilya futbolcularına kart göstermek için, otopsi raporunu beklediği maçtır. homo italyanin bu yanli tutumuna yan hakem bile isyan etmiş, onun bu israri neticesinde bir zahmet sari kart göstermiştir.
daha ilk yarida sakatlik sebebiyle 2 zorunlu oyuncu değişikliği yapan beşiktaşımıza (serdar kurtuluş ve ricardinho), 2. yaridada sabır ve başarılar dileriz.(0-0 cok iyi skor. insallah hadi bakalım)
hergele
mactan cok veledrome stadı ilgimi çekmiştir,açık hava tiyatrosu gibi her yanı açık püfür püfür.maça gelince beşiktaş orta saha da organize olamıyor,ricardinho da sakatlanınca iş daha da zorlaştı hadi hayırlısı diyelim.
sepulturk
hakemin beşiktaşlı futbolculara karşı yapılan cinayet teşebbüslerini görmezden geldiği maçtır. ayrıca beşiktaş bok gibi oynamaktadır. keşke olmasadır böyle.
sepulturk
2-0 olmuştur cisse’nin goluyle. beşiktaşa iyi olmuştur belki biraz toparlanırlar da adam gibi top oynarlar bundan sonra.
nickullah entryoglu
maalesef ki, beşiktaş’ın sahaya bir puana razı bir biçimde çıkmasından dolayı, berabere dahi bitiremediği, ne bir organize atak üretebildiği, ne de adamakıllı pas yapabildği maç olmuştur. yine de, marseille’lı ’’fitbolcu’’ların hayvani futbolları karşısındaki dirençleri vasat olsa da, beşiktaş tat tuz vermemi$tir efendim...

bu arada, zairi diye bir efendi gördük, ki gattuso’nun fason malı mıdır nedir, ’’zairi misin nesin; zehir gibisin!’’ dedirtti... o nasıl gidiştir topu önüne alıp da be kardeşim. bu gidişle, bu birader 3 - 4 sene içinde böyle devam ederse, sağlam bir takıma monte eder kendisini.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol