erkek aldatınca çapkın kadın aldatınca orospu olur

hipotenus
daha çok eskilerin kullandığı bir türk özdeyişi. (bkz: türksün di mi).maalesef ki doğrudur bizim toplum yapımızda.erkekler karılarını aldatırlar ve "çapkın" olurlar. genellikle de ekonomik özgürlüğünü kazanamamış eşleri tarafından çoğunlukla affedilirler.ancak aynı şeyi kadın yaptığında erkekler boynuzlanmış oldukları gibi bir de üstüne kadın namussuz olur,acilen boşanır.oysa ki bu olgu (bkz: erkeğin elinin kiridir)diye adlandırılır.
pinhan
yine ataerkil toplum yapisindan kaynanklanan bir durumdur. ozgurlesmeye izin vermeyen zihniyetler varligini surdurdukce bu gibi durumlar daha da agirlasacaktir. bir benzeri icin;

#673056
adrenokortikotropik
erkek aldatınca oğlum paşam yapar elinin kiridir demeye yüzü olan anneler ve bunun gibi aile büyüğü dişiler olduğu sürece asla güncelliğini kaybetmeyecek cümledir. çapkınlığı da orospuluğu da geçtim, kadın da erkek de aldatınca ancak ve ancak şeref yoksunu olabilir ki bu durumda daha spesifik isimler bulmaya ihtiyaç kalmaz.
goetica
tatlı su feministliği yapmak istemezdi bu deli gönül lakin hernekadar kadın erkek e$ittir ayrım yapan kalle$tir pu$ttur o’dur, bu’dur, $u’dur felsefesine sahip olsak da çoğu insana göre kadın sadece budur ve bu dü$ünceyi benimseyen insanlar az buz da değildir.

hala ülkemizde erkek ili$kiye girdiğinde aslandır kaplandır oh aman ne güzeldir, fakat kadın yaptığında tü’dür, kaka’dır, orospuluktur, kaltaklıktır, keva$eliktir. ve bu dü$ünceyi savunan da eli çükünde gezen abazan yurdum insanından ba$kası değildir üstelik.

fakat bir kere ba$lı ba$ına yanlı$ bir önermedir. aldatan ki$inin sıfatını belirlemek aldatılan ki$iye bağlı olduğu gibi bu önermeye sahip çıkanların da sıfatı orospu çocuğundan öte değildir nezdimde.
broken promise
erkeğin yaptığı her şey mübahtır zaten.erkektir o, mükemmel yaratılmıştır.her boku yesindir, içsindir.erkekliğin şanındandır.elinin kiridir.

kadın dediğin nedir ki evinde otursun çoluk çocuk yapsın onlara baksındır,bir de erkeği eve gelince elinin kirini yıkasın yeter.
hormonsuz domates
capkının karısını aldattıgı hatun da mı orospu olur o zaman? çapkın neden başka bir orospuya kaçar peki? evdeki karısı yetmemekte midir?karısı aldatınca niye orospu olur? erkeğin orospuyu orospuyla aldatması caiz midir de o yine çapkın olur? ben anlamadım
o bi yana niye aldatıyoruz?aldatma olmasa böyle bir sorunsal da, başlık da olmayacak?!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol