15 eylül 2007 ankaraspor beşiktaş maçı

sepulturk
son dakikada nobre’nin geçmişteki gibi kalecinin elindeki topa el ile vurarak kaleye gönderip gol beklediği maçtır ama hakem yememiştir.

edit:0-0 bitmiştir.

edit 2: oha golmüş lan bu.

edit 3: oha kafa karıştırmış entry. maç 0-0 bitmiş ama verilmeyen gol nizamiymiş.
ladykiller
hakem vedat yukselin hırsızlık yaparak besiktastan 3 puan çaldığı maçtır.kaleci gelen ortayı kendi kalesine atmış ve ona kimse dokunmamıştır.ankarasporun hakemle aynı takımı tutan antrenoru bile gol olduğunu ihtiraf etmiştir.
tandt
maçın ardından konuşan yıldırım demirören şöyle demiştir;

" ilk başta bu maçı izlemek için stada gelen ve televizyonlarının başından maçı izleyenlerden özür dilerim iki takımda futbol adına hiç bir şey veremedi.kötü bir maç oldu.tartışmalı pozisyona gelince; öncelikle şunu söylemeliyim beşiktaş kulübü çok büyük bir camiadır masaya yumruğunu vurduğu zaman hiç kimse altından kalkamaz.futbol federasyonu ve merkez hakem komitesi ayağını denk almaz bu gidişata son vermezse bizde yumruğumuzu indiririz gerekirse takımı sahaya çıkartmayız bu basit bir şey değildir bir komplodur.herkes haddini bilecek.
ankakusu
geçen maç hakeme mal edildi. bu maçta öyle... tamam bu maçta gerçekten bir gol verilmedi. gerçi voleybol oynamaya alisik nobre’nin hakemleri yaniltmasi hiç sasilacak bir sey degil. filenin sultani gol olan pozisyondan öncede elle oynamisti zaten. nerede ögrendi bu çocuk bunlari anlamiyorum...

tamam golümüz verilmedi. amma, bir besiktasli olarak öyle, pozisyon bile olmayan, sikindirik bir golle kazanmaktansa, benim hiçbir halt oynayaman takimim yenilsin daha iyi. avrupa maçi olsa razi olurdum ama bir lig maçinda, maç boyunca bir pozisyonu bile yoksa besiktasim yense ne olur yenmese ne olur... umarim bir daha böyle oynadiklarinda yenilirlerde belki akillari baslarina gelir...

ertugrul saglam iyi bir teknik adam. fakat tipki kayserispor’da oldugu gibi hamle yapmakta gecikiyor. ilk on bir’e bakilacak olursa, bu maç bana sampiyonlar ligi maçinin provasi gibi geldi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol